FRAPS POMOOOC!!!
FRAPS POMOOOC!!!
ahoj vsetci, mam uz dlhorocny problem s video programom fraps. Mal som istého času na compe demo frapsa, ale ten bol na nic takze siel delete. Potom som sa dostal k full verzii, ale ta mi nesla, nasiel som ich celkom 6, ale ani jedna nesla. Dozvedel som sa ze ak uz ste mali na pc demo, nepojde vam uz full. A ja by som chcel na svoj web dat nejake moje videá, takze....a v tomto je moj problem. prosim piste linky, hocico, rady ja nevieml. Ale potreboval by som to docela nutne, takze preto som prisiel na hojka
thanks predom za vasu ochotu a pomoc
diky
díky, uz to tam nemam, ale prave som si spomenul ze ten kamos od kttoreho som mal FULL frapsa - no proste ze uz sa s nim nestretavam a tak. takze nemozes poradit este aj odkial zohna frapsa?
ale full prosim, ale nexcem torrent. Moze byt rapidshare, normal download file, hocico len nie torrent diky 
Ahoj. Fraps som pouzival uz dost dlho ale teraz mam zase podobny problem ako zakladatel tohto topicu.
Stiahol som aj ten Cleaner aj som vsetko pomazal z registrov ale stale ked nainstalujem Fraps tak mi ho nepusti.
Je to asi preto lebo som mal nachvilu nekreknutú verziu, nevjete ako sa to da opravit?
Stiahol som aj ten Cleaner aj som vsetko pomazal z registrov ale stale ked nainstalujem Fraps tak mi ho nepusti.
Je to asi preto lebo som mal nachvilu nekreknutú verziu, nevjete ako sa to da opravit?