FTP na vlastom pc

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
killerisko
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

FTP na vlastom pc

Príspevok od používateľa killerisko »

zdar! mam jednu otazku ohladom vytvorenia ftp na vlastom pc tak aby mohli ludia co su v lane odomna tahat cez ip (co som si v simol v comandery je tam pripojit sa na ftp a treba tam zadat ip)...mam wifi takze rychlost tahania by mala byt dobra ked je to v lane vsak? poradte ako to ftp vytvorim pls...dik za odpovede
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

killerisko
Light Expert
Light Expert

no mam ten cerberus, vsetko som si nastavil, a skusal som sa pripojit na vlastny ftp cez TC ale pytalo odomna heslo...hmmm...ale ja som ziadne heslo nenastavoval, neviete ake heslo to chce?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Povol ucet anonymneho uzivatela, potom daj pri pripajani login anonymous a heslo prazdne.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nechcem zakladat novu temu, lebo to nie je pre mna az tak velmi nevyhnutne, ale... situacia: mam stranku na jednom serveri a na druhom dalsiu. chcem cez ftt kopcit z jedneho servera na druhy. jasne, ze sa to da. robim to v krusaderi (linuxacky program velmi podobny TC). chcel by som, aby sa to kopirovalo priamo. cize nie cez moj pc. da sa to nejako jednoducho? rovno z jedneho ftp na druhy :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Musis mat podporu FXP prenosu, potom pouzit klient, napriklad FlashFXP, RushFTP, SmartFXP..., do jednej casti dat jedno ftp, do druhej druhe a dat kopirovat. Na normalnych hostingoch sa ale stava, ze FXP prenos byva vypnuty a tak to nie je mozne. Dalsia moznost je pouzit suborovy manazer, napriklad Midnight Commander, pripojit sa na server a putit tento program, potom sa pripojit na ftp a dat kopirovat na server. Ak chces mat PC vypnuty a chces kopirovat dalej, staci to pustit v screene.
killerisko
Light Expert
Light Expert

funguje uz vsetko, dik hojko! este jedna vec, aka je standartna rychlost downloadu v lane?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

killerisko napísal:funguje uz vsetko, dik hojko! este jedna vec, aka je standartna rychlost downloadu v lane?
Zalezi na zariadeniach, ake su pouzite. Teoreticka max. prepustnost je 100mbit = 12,5MB/s Vacsina switchov by mohla zvlanut nieco okolo 80mbit, pretoze cast pasma si zozerie rezia prenosu.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

hojko: thx za odpoved ;) chcel som to vediet cisto zo zvedavosti :) ale ako vidim, tak realne vyuzitie to pre mna nema, kedze krusader to priamo nepodporuje a pouzivat iny program stoji cas :) ale aspon viem, ze sa to da a nie je to ziadna veda :)
Napísať odpoveď