zdravím, kúpil som si Garmin nuvi v USA mám taký problém: ked si v mapa info pozriem tak je tam napísané: Slovakia Roads v5 a pod tým
<1> Zilina, Banská Bystrica, Bratislava, Dolný kubín
a pod tým
City navigator North America NT 2008
<1> all
preto sa chcem spýtať že tá mapa Slovak roads zahrňuje len tieto mestá? lebo nechápem prečo tam vypisuje len tieto, radšej keby vypisovalo že all
a tá mapa ameriky- ako ju môžem dať do prdele?
a dalšia vec: môžem mať v GPS-ku mapu slovak roads a aj City navigator europe dokopy?
lebo ku GPS-ku nebolo dodávané žiadne inštalačné DVD-čko (takže asi tá mapa ameriky bola predinštalovaná )a ako sa prosím dáva tá mapa podrobne do GPS-ka cez ten mapsource?cez prevod a odoslať do zariadenia?
lebo tak som tam poslal aj CN aj Slovak roads.a to CN europe tam nevypisuje.(
//autoeditácia príspevku ( 22 Sep 2008, 16:05 )
ako a bez tej karty by to nejako nešlo?
lebo sa mi nechce vrážať dalšie peniaze do doplnkov:(
Garmin Nuvi 760 a mapy
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no kedze ti tam vypisuje len tie 4 mesta takze asi tam mas len tieto 4 mesta..
no neviem ako by si dal prec mapu ameriky jedine ze by si to nejako nahradil s slovenskymi potom by to slo vymazat..
no ak tam chces mat mapu slovenska a aj City navigator europe tak potom tu ameriku nemozes vymazat musis to nechat tak ako to mas a musis si kupit kartu a na nu hodit mapy slovenska a budes tam mat vsetko.
no myslim ze bez tej karty by to bolo komplikovanejsie..
a este tu som nieco nasiel mozes sa natom pozriet neviem ci ti to s niecim pomoze ale tak pozriet to mozes: http://gps.favoriteam.sk/archiv/garmin- ... trasy.html
no neviem ako by si dal prec mapu ameriky jedine ze by si to nejako nahradil s slovenskymi potom by to slo vymazat..
no ak tam chces mat mapu slovenska a aj City navigator europe tak potom tu ameriku nemozes vymazat musis to nechat tak ako to mas a musis si kupit kartu a na nu hodit mapy slovenska a budes tam mat vsetko.
no myslim ze bez tej karty by to bolo komplikovanejsie..
a este tu som nieco nasiel mozes sa natom pozriet neviem ci ti to s niecim pomoze ale tak pozriet to mozes: http://gps.favoriteam.sk/archiv/garmin- ... trasy.html
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no ako prvu vec si pozri ze kolko mas volneho miesta v navigacii tipujem ze to bude cca 200MB noo a na slovenske mapy to nestaci ani s daleka..mito85 napísal:a aká karta tam pasuje? obyčajná čo ide aj do foťákov? a cca 2GB by stačilo?
a ešte zatial kým kúpim tú kartu tak aspoň ten problém s tým Slovak roads, že tam mám len tie 4 mestá by sa dal ako vyriešiť?
no a pasuju tam normalne obicajne SD karty inak tu som ti jednu dal takze mozes sa na nu pozriet: http://www.alza.sk/micro-sd-kingston-2gb-d93531.htm - myslim ze nieco taketo sa fakt oplati nakolko ked nemas aj kabel mas tam citacku SD kariet.. alebo keby chces len obicajnu tak tu mas ich dost mozes si vybrat nieco ine: http://www.alza.sk/pameti/pametove-kart ... 848468.htm
Ak si to ešte neporiešil tak:mito85 napísal:zdravím, kúpil som si Garmin nuvi v USA mám taký problém: ked si v mapa info pozriem tak je tam napísané: Slovakia Roads v5 a pod tým
<1> Zilina, Banská Bystrica, Bratislava, Dolný kubín
a pod tým
City navigator North America NT 2008
<1> all
preto sa chcem spýtať že tá mapa Slovak roads zahrňuje len tieto mestá? lebo nechápem prečo tam vypisuje len tieto, radšej keby vypisovalo že all
a tá mapa ameriky- ako ju môžem dať do prdele?
a dalšia vec: môžem mať v GPS-ku mapu slovak roads a aj City navigator europe dokopy?
lebo ku GPS-ku nebolo dodávané žiadne inštalačné DVD-čko (takže asi tá mapa ameriky bola predinštalovaná )a ako sa prosím dáva tá mapa podrobne do GPS-ka cez ten mapsource?cez prevod a odoslať do zariadenia?
lebo tak som tam poslal aj CN aj Slovak roads.a to CN europe tam nevypisuje.(
//autoeditácia príspevku ( 22 Sep 2008, 16:05 )
ako a bez tej karty by to nejako nešlo?
lebo sa mi nechce vrážať dalšie peniaze do doplnkov:(
Pozri si súbory čo máš priamo v GPS.
*.img - všetko toto sú mapové balíky.
Mazať môžeš čo chceš, ale doporučujem najprv skopírovať do PC a potom zmazať a potom sa presvedčiť, čo si zmazal
gmapbmap.img - tu býva základná mapa
gmapprom.img - tu býva predinštalovaná mapa, napr tá amerika čo máš
gmapsupp.img - tu býva miestna mapa, tento súbor vždy prepisuje Mapsource pravdepodobne Sk roads
gmapoem.img - mapa kúpená s GPS ako OEM produkt