Gears of War

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Enduro3333 napísal:Ako tak toto nie toto fakt nie už som bol na konci zabyt toho big bossa na vlaku nevedel som to prejst tak som vypol hru na dalsi den som to pustil ... ze to skusim znova a hra mi vypisala no checpoint saved .... :smt097 :censored1:
Niečo v hre mi vymazalo s profilu vsetky savy a mozem to hrat odznova ....
To už radsej Co-op inač ma to bavit nebude .......
V recenzii na games.tiscali.cz pisali toto "Trochu otravné byly také zprávy nutící vás aktualizovat ovladače vašeho procesoru a grafické karty, hrozící tím, že hra se v určitém bodě stopne a všechny savy se údajně vypaří. " Zeby to bola pravda? :)
kapu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kapu »

Hulkm napísal:ta motorova ide od zaciatku ako utok z blizka asi F....
mne na Viste islo vsetko v poho ten profil co som si spravil GOW sa mi pripajalo aj na kane and lynch a aj na juiced 2 a islo ale teraz mam Xp tak neviem ako to bude fachat....vam co to neslo tka mate ak OS???
četl jsi to co jsem psal nebo proč nevíš co mi to dělá za chybu? To dělá asi každému na XPčkách, prostě účet co si uděláš se samozrejme přenese i na ostatní Microsoft hry, které ty účty mají...

Prostě pokaždé v těchto hrách naskočí chyba s tím Live účetem a napíše se normálka klasicky odesílat neodesílat chybu microsoftu a musíme dát Alt+TAB, aby jsme hráli dál, ale celkem mě ta chyba štve, tak jsem se ptal esi někdo neví jak ji odstranit
mspeedo napísal:V recenzii na games.tiscali.cz pisali toto "Trochu otravné byly také zprávy nutící vás aktualizovat ovladače vašeho procesoru a grafické karty, hrozící tím, že hra se v určitém bodě stopne a všechny savy se údajně vypaří. " Zeby to bola pravda? :)
No asi to pravda bude, ale celkem nechápu, před 5ti hodinami jsem to hrál a dostal jsem se k uplně prvnímu velkému bossovi co vyleze z té země jak přiletí vrtulník asi az hodinku a teďka když jsem to zase zapl tak musím zase odznova =-O A přitom account normálně mám a když dám continue, tak mě to mrdne od začátku do té cely :twisted:

Mě to ani nenapsalo, že to chce updatovat drivery nebo tak něco... Ale na začátku jak jsem to nainstaloval tak vyskočilo nějaké okno, ani jsme si ho pořádně nečetl, ale zaškrtl jsem at už s eneukazuje, třeba mi hlásilo, že mám staré drivery :-/ Kua jak ho vrátím zpět? :D
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

mspeedo napísal:V recenzii na games.tiscali.cz pisali toto "Trochu otravné byly také zprávy nutící vás aktualizovat ovladače vašeho procesoru a grafické karty, hrozící tím, že hra se v určitém bodě stopne a všechny savy se údajně vypaří. " Zeby to bola pravda? :)
+
"Znělo to dost přiblble, tak jsem se na to vykašlal a opravdu to byl jen planý poplach, ve skutečnosti mne s tím žádné trable nečekaly."

treba si to precitat cele ;-)

btw. mal by niekto zaujem zahrat Co-op kontaktujte ma na icq 215295296
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

takze nahodil som to teraz na xp a vsetko ide v uplne v poriadku a ide to aj o neico lepsie ako tomu bolo na viste....jedine osm mal problem na zacoatku v jednej ukazke ale ta sla vypnut tak je to ok aj ten profil ide.....takze to idem prejst este raz cez prazdniny :P
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

ClicK napísal:+
"Znělo to dost přiblble, tak jsem se na to vykašlal a opravdu to byl jen planý poplach, ve skutečnosti mne s tím žádné trable nečekaly."
Ano precital som to cele.. ale treba to precitat pozorne.. pise tam "ve skutecnosti MNE s tim..." teda on s tym problem nemal, co nevylucuje ze niekto iny ho mat moze.. i ked to znie fakt ako uplna blbost.. hm ale ako inak si to mazanie sejvov vysvetlit. Ja som to este nehral ale chystam sa, tak dufam ze neskoncim ako kolegovia vyssie :)
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

chalani oplati sa mi spravit v hre 2 profily jeden na sp hranie pribehu a tak a druhy na Co-Op?
kapu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kapu »

mspeedo napísal:Ano precital som to cele.. ale treba to precitat pozorne.. pise tam "ve skutecnosti MNE s tim..." teda on s tym problem nemal, co nevylucuje ze niekto iny ho mat moze.. i ked to znie fakt ako uplna blbost.. hm ale ako inak si to mazanie sejvov vysvetlit. Ja som to este nehral ale chystam sa, tak dufam ze neskoncim ako kolegovia vyssie :)
No máš pravdu, mě se to bohužel přihodilo teďka, prostě všechny savy se smazaly a uplně uplně na začátku jak jsem vylezl z té cely a šel jsem doprava do toho průchodu (asi 2 metry), tak se to POKAŽDÉ seklo :twisted:

Dal jsem nové drivery na grafárnu a je to :) Už vše jede jak má, ale tak je to teda pěkně debilně udělané :evil:

BTW: Jinak pro ostatní, kterým pořád naskakuje ta chyba ohledně toho účtu, vždycky třeba 2 minutku po zapnutí hry, ta chyba odesílat neodesílat, tak vím jak ji odstranit :) Updatujte si tu Microsoft LIVE blbůstku a už vám nenaskočí ani jedna chyba :D

Microsoft LIVE patch: http://thesource.ofallevil.com/download ... laylang=cs

EDIT: No a ještě jedna vychytávka, kterou vřele dpoporučuji všem, kteří tuhle hru hrají, rozhodně hru "odswapuje", což znamená, že se nebude vůbec zbytečně sekat pokud máte dobře nastavené detaily pro váš comp a máte třeba víc než 25FPS, určitě si to upravte každý, nic tím nepokazíte, BA NAOPAK!

Dokumenty/My Games/Gears Of War for Windows/WarGame/Config -> otevřít soubory s názvem DefaultEngineUserSettings a WarEngineUserSettings a v obou dvou souborech přepište řádek OnlyStreamInTextures=FALSE na OnlyStreamInTextures=TRUE
kesaj
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kesaj »

zdravim..vzdy ked spustim hru, tak mi vypise chybu ze nemoze najst sucast xlive.dll..neviete ako to opravit ?

mam verziu od nogrp CZ ... vdaka
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

neviete ci sa hranie po nete ked mam original verizu daco plati? myslim za ten microsoft live... neviem ako to funguje.mate dakto s tym skusenosti?
impuls666
Novice
Novice

Príspevok od používateľa impuls666 »

no te nzaver bol podla mna riadne tazky :evil: :evil: som sa s tym drbal asi 2 dni :D
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Prave pred piatimi minutami som presiel ten zaver na hardcore obtiaznosti a este k tomu na xboxe cize s gamepadom :) za cca pol hodinu
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

funkcna taktika na toho posledneho bossa ak si dobre pamatam bolo hadzat po nom granaty, vtedy od neho usli tie blbosti poletujecu a strielat mu do hlavy....ale kde uz sa strafite ale tam to bolo najucinejsie
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

kupil som si to original aby som si to mohol zaparit po nete a je*** microsoft mi napise ze sluzba live neni v mojej krajine podporovana!!!! neviete ci sa to da niako obist ma s tym niekto skusenost?
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Padawan napísal:kupil som si to original aby som si to mohol zaparit po nete a je*** microsoft mi napise ze sluzba live neni v mojej krajine podporovana!!!! neviete ci sa to da niako obist ma s tym niekto skusenost?
predpokladam ze mas X360 vsak ? tak toto je dalsia z nevyhod konzol, nie sme dostatocne velky, ani vyznamny stat aby sa s nami zaoberali....

na PC to je lahke vyriesit, ale takto...hmm nic moc s tym asi nespravis
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

AXO napísal:predpokladam ze mas X360 vsak ? tak toto je dalsia z nevyhod konzol, nie sme dostatocne velky, ani vyznamny stat aby sa s nami zaoberali....

na PC to je lahke vyriesit, ale takto...hmm nic moc s tym asi nespravis
urcite nemam tu icovinu, normalne Gears na pc tak ked vravis ze je to take jednoduche vyriesit tak help pls :cry:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Padawan napísal:urcite nemam tu icovinu, normalne Gears na pc tak ked vravis ze je to take jednoduche vyriesit tak help pls :cry:
neviem ci tam je multiplayer pre viac ako dvoch(coop) ale ak chces hrat coop s kamaratom tak zahraj cez hamachi, stiahnes ty, stiahne on, spravi jeden siet, druhy sa pripoji, a hrate ako cez lan
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

AXO napísal:neviem ci tam je multiplayer pre viac ako dvoch(coop) ale ak chces hrat coop s kamaratom tak zahraj cez hamachi, stiahnes ty, stiahne on, spravi jeden siet, druhy sa pripoji, a hrate ako cez lan
mno velka pomoc to hrame furt a nie cez hamachi ale normalne cez kabel mne ide o to ci sa da niako obist ta hovadina ze live neni v mojej krajine ja to chcem hrat normalne po nete preto som si to kupoval original a nie kvoli hamachi
FreeZeFiRe
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa FreeZeFiRe »

nechcel by si niekto zahrat tu hru cez hamachi alebo nejak ? ak sa to da
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

Padawan napísal:mno velka pomoc to hrame furt a nie cez hamachi ale normalne cez kabel mne ide o to ci sa da niako obist ta hovadina ze live neni v mojej krajine ja to chcem hrat normalne po nete preto som si to kupoval original a nie kvoli hamachi
Za hranie online s origos hrou as plati :) takze si nachystaj dalsie prachy za poplatky Microsoftu... skoro som to aj ja kupil.. ete ze mi o tom povedal predavac :D hh
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

masino napísal:Za hranie online s origos hrou as plati :) takze si nachystaj dalsie prachy za poplatky Microsoftu... skoro som to aj ja kupil.. ete ze mi o tom povedal predavac :D hh
no nemam problem ale asi tazko lebo ma to nechce pustit dalej pri registracii bo tam neni slovensko na vyber
// mno uz som to vyriesil :) keby to chce niekto hrat po nete tak https://live.xbox.com/en-US/signup/Game ... Check=true tu sa regnite ale dajte na vyber ze ste z UK inak vam to nepojde a potom si sosnite tento update na live http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=98609 a potom sa uz normalne mozte prihlasit v gearsovi pod emailom a heslom ake ste zadali v registracii
Napísať odpoveď