Jak rozbehávaš rozšírenia? Sa mi zdá, že som niekde videl návod, ale akosi neviem nájsť. Som skúšal betu 3 a keďže som tam nevedel nahodiť 99% mojich obľúbených rozšírení z mozilla.sk, tak som ju hneď aj odinštaloval.. a zanevrel na všetky tetky betky..
brm napísal:Jak rozbehávaš rozšírenia? Sa mi zdá, že som niekde videl návod, ale akosi neviem nájsť. Som skúšal betu 3 a keďže som tam nevedel nahodiť 99% mojich obľúbených rozšírení z mozilla.sk, tak som ju hneď aj odinštaloval.. a zanevrel na všetky tetky betky..
1. Môžeš sa sťažovať tvorcom rozšírenia.
2. Ak si odvážny, môžeš vypnúť kontrolu verzie rozšírení, alebo môžeš použiť Nightly Tester Tools (Updating add-ons).
brm napísal:Jak rozbehávaš rozšírenia? Sa mi zdá, že som niekde videl návod, ale akosi neviem nájsť. Som skúšal betu 3 a keďže som tam nevedel nahodiť 99% mojich obľúbených rozšírení z mozilla.sk, tak som ju hneď aj odinštaloval.. a zanevrel na všetky tetky betky..
No praveze teraz nijak... foxytunes nejde vobec (ale nastastie uz mam multimedialnu klavesnicu), forecastfox tiez (pocasie mam vsak ako gadget v bocnom paneli) a vo verzii beta 4 som pouzival akurat downthemall a adblock, lenze tie 2 teraz nejdu, treba pockat kym to tvorcovia prerobia
chrono: kde sa vypina ta kontrola verzie?
Aj si ho skúšal? Je oveľa rýchlejší ako FF2 (a potrebuje aj menej pamäte). Sú tam aj niektoré otravné veci, ale snáď sa to bude dať nejako vylepšiť nastaveniami.
oo.. precital som si ten clanok o FF3 Beta4
dost ma to zaujalo.. a hlavne to ze je rychlejsi.. lenze stale je to len beta... a ako bolo v clanku pisane.. je to urcene na testovanie a nie na pouzivanie... nech je uz full
tá rýchlosť a ochrana poteší jestli je to tak ako tvrdíš chrono , ja som ho len videl a nepáčil sa mi sposob prehliadania a dizajn a aj mala dosť chýb čo som si všimol , ale to bola ešte prvá beta verzia , ale keď tvrdíš že je rýchlejši a bezpečnejší tak to ma potešilo