zdravím. pred mesiacom som odišiel pracovne do zahraničia, deň predtým som si zmenil heslo na gmail. cely mesiac som nepoužíval internet ,prídem domov a jak skúšam tak skúšam heslo neviem. takže som ho pravdepodobne zabudol. účet na gmail som si robil asi pred 2r. čisto pre ebay spravy,paypal spravy a výpisy z účtu z banky. neposlal som odtiaľ žiaden email a ani neprijal žiaden iný. No dámy a pani z goglu požadujú pri obnovení hesla:
1, verifikačný kód - neviem odkiaľ ho mam zobrať keď viem ze mi prišla sms vtedy ale tak od vtedy už mam asi tretie číslo.
2, E-mailové adresy najviac piatich kontaktov, ktorým často posielate e-maily - neposielal som nikdy nikomu
3, Názvy najviac štyroch menoviek - nemal som tam žiadne
4, Dátum vytvorenia účtu - rok viem no mesiac nie.
5, Posledné heslo, ktoré si pamätáte - to viem.
Musím tam splniť tieto 5body, som schopný 1/5. Nevie niekto ci sa to nedá nejako preskočiť? Poprípade na paypal a ebay nastaviť novy email bez použitia toho starého?. ďakujem za každú odpoveď.
gmail
Re: gmail
vobec si nepamatam aky som tam mal, o sms som pisal ze som vymenil asi 3tc. od vtedy, a ten email aj by som vedel ale nechcu ho tam odomna, len tie ,,nerealne,, otazky, a o hodinu sa nemozem prihlasit kedze neviem heslojolanek napísal:to su nerealne ulohy, zvacsa pyta iba nahradny email, alebo poslanie sms, urcite pri registracii si daval iny email, tam si ho daj preposlat,
alebo sa skus prihlasit o hodinu