Godfather 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa haha11 »

No takže hru Kmorta 2 hrám už druhý deň a je o čosi lepšia ako jednotka. Trošku mám problém so strieľaním oproti jednotke tam to bolo neporovnateľne lepšie. Myslím si ale tiež že mohli na tejto hre v EA popracovať viac.
T3e5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa T3e5 »

haha11 napísal:No takže hru Kmorta 2 hrám už druhý deň a je o čosi lepšia ako jednotka. Trošku mám problém so strieľaním oproti jednotke tam to bolo neporovnateľne lepšie. Myslím si ale tiež že mohli na tejto hre v EA popracovať viac.
ako mozes povedat ze je lepsia podla mna hratelne a funkcne je takmer na tej istej urovni niekedy este horsie( dostalo ma ked som tam isiel bit jedneho mafiana na zaciatku hry omilom som vytiahol zbran a on ju vytiahol tiez a zacal po mne strielat :) preco ju nevytiahol hned nepochopim) a G1 mal jeden velky plus dej v G2 vypustili aj ten dej z filmu takze uz to nebudu hrat ani fanuskovia filmu. Hroza este ze sa EA vzdala prav na tuto seriu a trojku spravi hadam schopnejsi tym.
Henky.Lukas
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Zabitie zbranou na blizko

Príspevok od používateľa Henky.Lukas »

Mam taky problem, ked mam zabit clenov inej rodiny...tak aby zomreli uplne...pise mi zabi ho zbranou na blizko...poradite mi niekto aky je postup? :-) dakujem
R4D0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa R4D0 »

pls help len som to nainstaloval a ked idem hrat tak sa toci cela obrazovka tak co mam pls spravit ako to nastavit aby sa to netocilo ale myslim ze to ma neco z mojim joystickom
Henky.Lukas
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Henky.Lukas »

R4D0 napísal:pls help len som to nainstaloval a ked idem hrat tak sa toci cela obrazovka tak co mam pls spravit ako to nastavit aby sa to netocilo ale myslim ze to ma neco z mojim joystickom
Vytiahni ten Joystick z PC :-) ... Kmotr nepodpruje veľa Joystickov :-( Asi si hru zahráš iba na klávesnici...
R4D0
Medium Expert
Medium Expert

VED ANI SOM TO NECHCEL HRAT NA JOYSTICJU JA HO MAM V COMPE NA 4 INE HRY

//autoeditácia príspevku ( 09 Jul 2009, 19:10 )
inac thx uz sa to netoci a uz som to aj presiel nieje to tazka hra
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

vie niekto, ako sa mám na Floride dostať na to stavenisko? lebo je všade dookola zablokované, a neviem nájsť cestu dnu
R4D0
Medium Expert
Medium Expert

nemas sa dostat do vnutra ale ked sa dostanes za plot musis ist pri nom a na konci bude taka budka a tam je ten ktory to tam riadi
Red-John
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Red-John »

tato hra je hambou pre trilogiu Krstneho otca. Nieze by to mohli spravit podla filmu, co by bola uplna pecka ale oni to takto doseru. A este tam aj spravia moznost vytvorit si tvár hraca :roll: omg
(a to uz sa ani nevyjadrujem ze tam dali prvky RPG)
dominator7
Light Expert
Light Expert

Re: Zabitie zbranou na blizko

Príspevok od používateľa dominator7 »

jukel napísal:Ahojte,

Keď vykradnem banku ako môžem použiť tie peniaze ?? Vedla môjho konta je mešec s peniazmi a tam je 10 000. Ako to možem mať tak aby som z toho mohol platit ochranku atd ?

Ďalej sa chcem spýtať ako hádzať molotov koktail a dynamit. a ako použiť strunu na uškrtenie.
Takze uplne najlepsie by bolo pre teba aby si si tam zvolil cestinu a poriadne cital :D ale ok takze ked ja som vykradol banku tak mi napisalo ze mam ist do svojho ukrytu ikonka domceka a tam ti ich pripocita do toho isteho domu kde sa da stratit hladanost policie . No molotov a podobne hadzes tak ze len kolieskom mysi pretocis vsetky zbrane a prides na molotov zamieris pravim a urcite vies co s nim :D dalej struna ja som to robil tak ze som si klakol prisiel v celku blizko od zadu k chlapikovi a uz len stlacil a podrzal lave tlacidlo mysi

//autoeditácia príspevku ( 01 Aug 2009, 22:18 )
Henky.Lukas napísal:Mam taky problem, ked mam zabit clenov inej rodiny...tak aby zomreli uplne...pise mi zabi ho zbranou na blizko...poradite mi niekto aky je postup? :-) dakujem
S tymto som mal aj ja problem :D ale zistil som ze je to bejzbalka,golfova palica a este ten volaky zelezny nastroj :D noo a proste len prides a davas mu co preto a ja som to robil este tak ze som ho tou zbranou popravil
Napísať odpoveď