Godfather 2
ako mozes povedat ze je lepsia podla mna hratelne a funkcne je takmer na tej istej urovni niekedy este horsie( dostalo ma ked som tam isiel bit jedneho mafiana na zaciatku hry omilom som vytiahol zbran a on ju vytiahol tiez a zacal po mne strielathaha11 napísal:No takže hru Kmorta 2 hrám už druhý deň a je o čosi lepšia ako jednotka. Trošku mám problém so strieľaním oproti jednotke tam to bolo neporovnateľne lepšie. Myslím si ale tiež že mohli na tejto hre v EA popracovať viac.
-
Henky.Lukas
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Zabitie zbranou na blizko
Mam taky problem, ked mam zabit clenov inej rodiny...tak aby zomreli uplne...pise mi zabi ho zbranou na blizko...poradite mi niekto aky je postup?
dakujem
-
Henky.Lukas
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Vytiahni ten Joystick z PCR4D0 napísal:pls help len som to nainstaloval a ked idem hrat tak sa toci cela obrazovka tak co mam pls spravit ako to nastavit aby sa to netocilo ale myslim ze to ma neco z mojim joystickom
-
dominator7
Light Expert
Re: Zabitie zbranou na blizko
Takze uplne najlepsie by bolo pre teba aby si si tam zvolil cestinu a poriadne citaljukel napísal:Ahojte,
Keď vykradnem banku ako môžem použiť tie peniaze ?? Vedla môjho konta je mešec s peniazmi a tam je 10 000. Ako to možem mať tak aby som z toho mohol platit ochranku atd ?
Ďalej sa chcem spýtať ako hádzať molotov koktail a dynamit. a ako použiť strunu na uškrtenie.
//autoeditácia príspevku ( 01 Aug 2009, 22:18 )
S tymto som mal aj ja problemHenky.Lukas napísal:Mam taky problem, ked mam zabit clenov inej rodiny...tak aby zomreli uplne...pise mi zabi ho zbranou na blizko...poradite mi niekto aky je postup?dakujem