Golf III Hucanie
Golf III Hucanie
Zdravim mam otazku na golf 3 vzadu na pravej strane pocut z kufra hucanie ako lozisko ale v servise povedaly ze lozisko je vporiadku co sa mi nezda co ine tam moze hucat ? diera v kasni neni ani nic podobne tak kde moze este bit chyba ? za skoru odpoved vopred dakujem 
Re: Golf III Hucanie
Nazdar , to hucanie je pocut vzdy alebo iba v nejakej rychlosti ? skus skontrolovat vyvazenie diskov aj to moze zapricinovat to hucanie. pretoze ti hadze koleso do osmicky 
Ja som nedavno menil prave zadne lozisko, po zime mi zacalo hucat. Ked som s tym bol v servise /koli inej veci/, povedal som im, ze huci vzadu lozisko, nech to pozru ktore to je a vymenia ho.
Zo servisu mi to vratili, ze loziska su vpohode, ze hucat budu zrejme zimne pneu /uz bolo dost teplo a nebol cas prezut/. Mylili sa.
Zo servisu mi to vratili, ze loziska su vpohode, ze hucat budu zrejme zimne pneu /uz bolo dost teplo a nebol cas prezut/. Mylili sa.
Huci to väcsinou pri vyssiej rychlosti cca 100km/h ale niekedy aj pri pomalsiej jazde ked niekto sedi vzadu neda sa ten hluk vydrzat ... tak neviemMatty007 napísal:Nazdar , to hucanie je pocut vzdy alebo iba v nejakej rychlosti ? skus skontrolovat vyvazenie diskov aj to moze zapricinovat to hucanie. pretoze ti hadze koleso do osmicky
tak dak vymenit to zadne lozisko a uvidis ci ten hluk prestane