Google Chrome (webbrowser)

Informácie o software, ankety...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

Tak ja som spokojný s Operou a aj keď si o Chrome čítam so záujmom, nie je dôvod meniť niečo, čo funguje a s čím som spokojný. 8)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Tak dnesnym dnom mi nejak podozrivo casto pracuje PC. Objavuju sa prve naznaky spomalenia pri pouzivani QIP + Chrome. Uvidime co to prinesie dalej.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Pravdepodobne to spôsobuje to, že si Chrome vytvára veľa procesov (a teda je náročnejší na pamäť).
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Je to super prehliadac velmy rychli, pekny, jednoduchy, ma velmi vela plusov, vo FF som pouzival vseliake pluginy toto uz obsahuje vsetko co potroebujem pri vytvarani stranky dokonca aj viac nez som cakal.

Nevyhody nejdem pisat lebo to ziadne neodstranitelne nevyhody nema :) ked bude stabilna verzia tak si myslim ze to bude naozaj skvely prehliadac.

PC mi zatazuje ovela menej nez FF, ma to sice problemy s flashom ale to sa odstrani si myslim uz v konecnej verzii.

Ma to aj velmi dobru spolupraco s jedinym vyhladavacom ktory pouzivam google.sk, sugescia v URL riadku je naozaj dobre vyriesena, nemam co vycitat tomuto prehliadacu jedine celkom dost viditelnych BUGov ktore sa urcite velmi rychlo odstrania :)

Iba raz sa mi stalo ze zamrzol ale nezamrzol cely prehliadac iba karta takze som ju mohol vypnut, alebo ked javascript vyhodi alert tak ho nemusim odkliknut tak jak vo FF ale mozem rovno zavriet kartu.

Tu je v zajimavom komixe zrozumitelne ake vyhody ma tento prehliadac:
http://www.google.com/googlebooks/chrome/

Osobne som si nanho za velmi kratku dobu tak zvykol ze ked nahodov zapnem firefox tak ta doba kym sa nacita sa mi zda naekonecna.
chrono
VIP
VIP

Už to podporuje AdBlock, Firebug...?
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

AdBlock neviem ale ma to nieco ako FireBug uz defaultne v sebe :) dokonca sa mi to aj viac pozdava ako FireBug
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

chrono napísal:Už to podporuje AdBlock, Firebug...?
AdBlock to nepodporuje. Takisto mi to chyba. Ako aj este zopar praktickych pluginov.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

:% alebo ako zhodit chrome

p.s.: Tak troska na odlahcenie, rad by som vedel, ci to este funguje. Try it :D
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak toto je pecka. :D Ani enter som nemusel zadat a samo ho vyplo. Snad to fixnu vo final verzii.
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

:minus: trosku mi nevyhovuje ten tab-bar hore (kvoli Rocketdocku, ktory mam podtym a vzdy sa aktivuje)
a este ma stvu tie nastavenia jak pre zenu...
:plus: je dost rychly, to sa mu musi uznat
prijemne prekvapenie bol ten import nastaveni
neviem jak vam ale mne nepada

Ale od Firefoxu urcite neprejdem
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Mek napísal:zda sa mi, ze som cital, ze ma vyjst vo stvrtok... ale ak nie tak ok :)
kazdopadne si myslim, ze nikto nepotrebuje dalsi prehliadac, ved ich uz je tolko... a narobi to akurat tak problemy web developerom :roll:
Presne to som citala vo stvrtok v nemeckych novinach, kde sa recenzia zacina vetou: Dnes spusta google do obehu novy webbrowser...
A pozriem sem, tu to fici uz od 2.septembra :smt046

//a samozrejme opera nr.1 nadalej
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

yazoo napísal:AdBlock to nepodporuje. Takisto mi to chyba. Ako aj este zopar praktickych pluginov.
Prečo ma neprekvapuje že browser od Googlu neblokuje reklamy ktorých je na webe plno hlavne z Adsense od Googlu? :D
Vôbec by som sa nečudoval keby to Chrome nedokázal nikdy, prípadne všetky ostatné okrem "domácich".
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

robbiee napísal:Ale od Firefoxu urcite neprejdem
Ja si myslim, ze malo ludi prejde na Chrome. Prehliadace ako Opera a Firefox mozu uzivatelovi poskutynut ovela viac moznosti ako Chrome (momentalne). Mozno teda budu chciet zaujat niecim novym, lepsim.
chrono
VIP
VIP

Podľa niektorých analýz zámer Google s Chrome nie je konkurovať klasickým prehliadačom. Je to skôr základ pre rôzne webové aplikácie, samozrejme hlavne tie od Google (napr. Gmail).
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Neviem, nejako sa mi nepozdava. Nepriniesol do obehu nic nove, vykradol zopar napadov z ostatnych prehliadacov a tak nema sancu na uspech.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

no nemyslim si ze nema sancu na uspech ... nove veci priniesol skor v principe fungovania ako navonok funkciami ...
napokon je to len beta verzia 0.2.daco .... na obycajne browsovanie obycajnemu BFU bohato staci ... taky BFU totiz vobec netusi co je AdBlock alebo nejake extensions alebo mouse gestures alebo .....

ako zaciatocny pokus je to imho dobre, funkcne, ale pre mna nepouzitelne (predsa nejaku tu advanced funkcionalitu pozadujem)

ale co je dost divne je, ze ked pustim Chrome tak mi proste zacne chrcat HDD ... a chrci stale az kym chrome nevypnem (a to mam v Opere otvorene napr tie iste stranky) ... a teda dost mi to vadi ....
robi to aj niekomu inemu???
chrono
VIP
VIP

Skús to spustiť tak, aby to používalo len jeden proces. Možno niečomu vadí príliš veľa bežiacich procesov (napr. nejakému antivírusovému programu...).
gwixt
Addict
Addict

ono ked otvoris uz len jednu stranku tak to ma dva procesy (jeden je hlavna aplikacia a jeden bude ten otvoreny tab) ... ale myslim ze to s tym HDD to robi aj ked mam nemam otvorenu ani jednu stranku ... inak to s tym antivirom je mozne .. ale myslim ze skor asi nie :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

zda sa mi to celkom rychle a ma to nieco do seba ale co mi hlavne vadi (na FF taktiez) je to ze nefunguju klavesove skratky ktore strasne velmi vyuzivam a pri surfovani dost urychluju pracu....
gwixt
Addict
Addict

hmm ... prave sa mi to samo updatlo akurat v nevhodnej chvili .... aspon sa to spytat mohlo :?
Napísať odpoveď