Google Latitude na Android

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
blister33
Light Expert
Light Expert

Google Latitude na Android

Príspevok od používateľa blister33 »

Ahojte, chcel by som sa opytať či nahodou nemá niekto skusenosti s touto aplikaciou na Androide? Potreboval by som niekedy zistit polohu mojej dcery kedze sme sa pred nedavnom prestahovaly a je schopna zabludit aj v takomto malom meste, po spusteny tejto aplikacie v mobile som si jej email pridal do priatelov...ale vzdy ked je v skole alebo niekde vonku tak mi ukazuje stale tu istu polohu ktora je doma, vedel by mi niekto poradit?
Vopred ďakujem
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Google Latitude na Android

Príspevok od používateľa hojko »

Chces ju sledovat alebo ju chces dostat domov??? Pretoze na to, aby sa dostala domov je lepsie vyuzit navigaciu v mobile, kde bude mat prednastavenu domacu adresu a teda si len zvoli, ze chce ist domov a hotovo, navigovanie moze zacat. Ak ju chces sledovat, tak musi mat pusteny internet (mobilne data v nastaveniach bezdrotovych sieti), pri Latitude musi mat nastavene povolenie pre tvoj ucet...

Neviem preco, ale mam skor pocit, ze ju chces sledovat ako to, ze ju chces dostat domov.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Google Latitude na Android

Príspevok od používateľa brm »

Keď sa mladá slečna stratí, musí si zapnúť GoogleMaps.... a potom ju budeš vedieť navigovať domov. :)

Inak neviem ako na Androide, ale mne už aj na starom WM6.1 táto služba nefunguje dobre. Na starej E52 so starým symbianom ak vypnem GoogleMaps, stále sa ma opýta, či aj naďalej zdieľať moju polohu... potvrdím a priebežne mi stále hádže polohu - nie podľa GPS, ale podľa vysielačov - presnosť aj niekoľko 100m.

Ale mám teraz jeden starší dotykový mobil s Windows Mobile 6.1 ..a tu mi ide GoogleMaps dobre, ale akonáhle ho dám minimalizovať, už mi polohu nesleduje ani podľa GPS ani podľa vysielačov... ak ho dám ukončiť, jednoducho sa skončí, ani sa nepýta, či naďalej sledovať polohu.....

:sneaky:
Napísať odpoveď