GPS do samsung omnia

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
janko1987
Amateur
Amateur

GPS do samsung omnia

Príspevok od používateľa janko1987 »

zdravim chcem sa spytat ze ci nahodou nemate skusenosti s GPS v omnii.
chcel som tam toziz nainstalovat iGO 8 a pise mi ze mam malo pamate a pri tom mam 16GB verziu.
neviem ci mi to instaluje do win alebo kde ale da sa to nejako zmenit aby to instalovalo do pamate kde je tych 16GB dakujem.

a este pri cab. instalacii sa ma to pyta zekde nainstalovat ale tu nie dakujem za radu

p.s. alebomam kupit kartu a na karte to instalovat, len aby to zase neinstalovalo do systemu dik
romulus2
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romulus2 »

Tá správa "nedostatok pamäte" sa objavuje kvôli tomu, že nemáš dostatok voľnej RAM-ky. Nemá to nič spoločné s kapacitou karty, ani úložiskom v telefóne. Môže to byť spôsobené tým, že máš nainštalovaných veľa aplikácií, ktoré Ti bežia na pozadí a tým "žerú" RAM-ku. Ak mi pamäť slúži dobre tak tuším, že iGO 8 potrebuje na rozbehanie minimálne 20MB RAM-ky, ale môže to byť aj viac. A neviem koľko má kapacitu Omnia (nikde som to nenašiel).
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Pise to pri instalacii? Tak to urcite nieje problem RAM-ky, ono sa ti to chce nainstalovat do pamate telefonu a nie do tej 8GB pamate, staci to presmerovat pri instlacii, ako to ti nepoviem lebo zatial ju nemam
btw: Omnia ma 128MB RAM
pepppe
Novice
Novice

Re: GPS do samsung omnia

Príspevok od používateľa pepppe »

janko1987 napísal:zdravim chcem sa spytat ze ci nahodou nemate skusenosti s GPS v omnii.
chcel som tam toziz nainstalovat iGO 8 a pise mi ze mam malo pamate a pri tom mam 16GB verziu.
neviem ci mi to instaluje do win alebo kde ale da sa to nejako zmenit aby to instalovalo do pamate kde je tych 16GB dakujem.

a este pri cab. instalacii sa ma to pyta zekde nainstalovat ale tu nie dakujem za radu

p.s. alebomam kupit kartu a na karte to instalovat, len aby to zase neinstalovalo do systemu dik
Ja som si dal Sygic navigaciu slovensku a ta fičí na 100%....a nepotrebuje ani vela pamate a je podrobna ze sa mi nechce ani verit ze je to slovenska...
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TraiTor »

na IGO 8 sa vyser ;) Sygic ide jak po masle ziaden problem pri "instalacii" staci mat 1gb kartu a tam to napraces vsetko;)

Sygic jasna volba nad inym nerozmyslaj :)
Napísať odpoveď