Graficka Karta-Mainstream
Graficka Karta-Mainstream
Ahojte! Mam zaujem kupit graficku kartu pretoze moja 6600gt nove hry uz velmi nezvlada.Preto by som si chcel dat poradit aku kartu kupit.Zaujem mam o mainstream cize nieco do 6000.Je jedno ci ATI alebo Nvidia. Zatial som si vyhliadol tuto http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9453780
V testoch dopadla lepsie ako 8600 gts takze fakt neviem plz poradte diky
Mate niekto skusenosti z Ati alebo touto kartou?
V testoch dopadla lepsie ako 8600 gts takze fakt neviem plz poradte diky
Mate niekto skusenosti z Ati alebo touto kartou?
a tato karta nie je lepsia ako xt? http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9734071
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nie, nie je. XT je najlepsia z tych, co si si vybral. nieco k spotrebe tej XT:
v mnohych pripadoch, ale spotreba tejto karty presiahne 150 W (v zavislosti od vyrobcu). karta je zasobovana 75 W cez PCI-E zbernicu a dalsimi 75 W cez pridavne napajanie. ako vidis, je to na hrane.Karta obsahuje přídavný napájecí konektor a pro její bezproblémový chod je doporučen kvalitní zdroj o výkonu 350 W.
ak ale nebudes taktovat, tak by to ten tvoj "zdroj" mal utiahnut.Power consumption is 11W more than a 7950 GX2, which consumes 143W, so the X1950XT comsumes 154W.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ako napisal reno23, uz mam asi 10mesiacov X1950Pro a zatial bezproblemovy chod. Ale este som neskusal TV-out, ktory v blizkej dobe planuje pouzivat a podla toho co citam, tam byvaju najvacsie problemy. Snad iba medzi stolickou a klavesnicou. V dnesnej dobe su karty jasne dane - mainstream = X1950Pro/GT ; higher mainstream = GF8800GTS 320/640 ; highend = GF8800GTX/ULTRApepe646 napísal:Nie Nie urcite niesom zaryty NVidiotale mam kamosa co mi toto hovoril tak som sa pytal tych co s tym maju skusenosti tomase aku mas kartu Ati?Nemas z nou ziadne problemy?