momentálne mám novú dosku, a na papieroch od nej nieje nič o kartách. ale na papieroch od predošlej dosky boli napísané aj typy kariet, ktoré tam bolo možno osadiť. ale či to platí aj pri tejto, to neviem, lebo som nenašiel nič písané o kartách
ktorá značka grafických kariet je lepšia v pomere cena/výkon? Zotac, alebo Gainward? a je možné do dosky osadiť vo funkcii SLI 2rôzne grafické karty, ale to musia byť 2rovnaké karty?
Snajper2 napísal:ktorá značka grafických kariet je lepšia v pomere cena/výkon? Zotac, alebo Gainward?
Tak to ti neporadim (ATi fan ). Skus sa pozriet v tejto teme http://www.hojko.com/aktualne-testy-har ... 78862.html ci tam nenajdes nejaky test alebo skus google. Najlepsie by bolo keby si vybral nejakych tvojich kandidátov na kupu a potom vytvor temu v Poradni pri kúpe. Tam ti isto fundovane poradia.
Snajper2 napísal:a je možné do dosky osadiť vo funkcii SLI 2rôzne grafické karty, ale to musia byť 2rovnaké karty?
Vseobecne sa to povedat neda, su to dve konkurencne znacky a tiez kazdy preferuje inu.
Vacsinou sa to meni podla toho, ake nove karty ktora firma predstavi. Momentalne sa naozaj asi najviac vo svojich kategoriach oplatia 5770 a 5850...
Snajper2 napísal:mimochodom, toto bude asi detail, ale nechápem, prečo sú ATI karty lacnejšie ako nVidia
mas mozog?
vies co je konkurencia?
mimochodom nechapem preco su auta ako toyota lacnejsie ako audi aj ked ich niekedy kvalitou predbehnu (nie zeby som to naozaj nechapal, len uvadzam ze to tvoje tvrdenie je totalne absurdne a znie ako keby si nechapal zakladne veci fungujuce na tejto zemi)