Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 21 Nov 2018, 17:03



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 29 ]  Predchádzajúca  1, 2
Choď na stránku
Grafika s FreeSync k 1440p monitoru
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Site Admin
Site Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.4.2004
Príspevky: 36156
Bydlisko: Európa
Karma: Level +6
Príspevok Re: Grafika s FreeSync k 1440p monitoru
Tak pouzi normalnu a nie Lkovu: http://datacomp.sk/ddram3-8gb-kingston- ... 40941.html


02 Feb 2018, 10:14
Profil  WWW
Guru
Guru
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.1.2008
Príspevky: 2955
Karma: Level +2
Príspevok Re: Grafika s FreeSync k 1440p monitoru
Zrejme zoberiem normalnu ak nebudem mat istotu, vychadzal som z tejto odpovede:
heker píše:
L je low voltage. Teda funguje na doska s normalnym DDR3 aj DDR3L standardom.

Taktiez v popise ma ta DDR3L 1.5V.

Niektore maju dual voltage 1.35V/1.50V, takze fungovat by mohli, ale nikde som nenasiel jednoznacnu odpoved. Nejde mi uz ani tak o cenu, skor ma zaujima ako to je.


02 Feb 2018, 18:23
Profil  
Hardcore addict
Hardcore addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.5.2006
Príspevky: 9459
Karma: Level +5
Príspevok Re: Grafika s FreeSync k 1440p monitoru
L su low voltage, teda dual. Ja tvrdim, ze pojdu.


02 Feb 2018, 21:22
Profil  
Guru
Guru
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.1.2008
Príspevky: 2955
Karma: Level +2
Príspevok Re: Grafika s FreeSync k 1440p monitoru
Tak neviem, v jednom eshope mi napisali ze to nepojde, v dalsom ze asi nepojde, nieco v tom zmysle.

Ak nepojde, moze sa pamat alebo doska poskodit ak pouzijem DDR3L na tejto doske k tejto pamati?

ASUS H97-PLUS, Kingston DDRAM3 8GB 1600MHz HyperX Fury

Ak nie, mozno by som objednal obidve RAMky, ak ta DDR3L nepojde, tak ju vratim.


03 Feb 2018, 15:42
Profil  
Hardcore addict
Hardcore addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.5.2006
Príspevky: 9459
Karma: Level +5
Príspevok Re: Grafika s FreeSync k 1440p monitoru
Preco tlacis nasilu Lko? Preco nekupis co ti hojko uviedol?


03 Feb 2018, 16:02
Profil  
Guru
Guru
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.1.2008
Príspevky: 2955
Karma: Level +2
Príspevok Re: Grafika s FreeSync k 1440p monitoru
Je lacnejsia a ma dozivotnu zaruku, standardna ma 120 mesiacov.

Nepotrebujem ju surne, taze sa snazim zistit ako to je, ale ako som pisal, ked nebudem mat istotu, tak zoberiem tu ne-L-kovu.

//autoeditácia príspevku (03 Feb 2018, 16:17)
Spat k teme, mam 1050 TI, tuto, kupenu inde, lacnejsie:

https://www.alza.sk/gigabyte-geforce-gt ... 4g-eg235j8

Funguje dobre, ale nahodne sa zapina ventilator, aj ked nic nerobim, zapnuty len prehliadac, neklikam a zrazu sa zapne a vypne, vecer to je akoby sa zapol a vypol vysavac, stalo sa to po vypnuti hry, takze teplota mohla byt este vyssia a vyrovnavala to. Je to normalne, da sa s tym nieco robit? Vymena nie je mozna, iba ak vratenie, lebo je nedostupna a cena isla hore, o 40€ viac za tu istu kartu nedam.


03 Feb 2018, 16:06
Profil  
Hardcore addict
Hardcore addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.5.2006
Príspevky: 9459
Karma: Level +5
Príspevok Re: Grafika s FreeSync k 1440p monitoru
120 mesiacov = 10 rokov, za ten cas 2 az 3x vymenis ten pc. A dozivotna zaruka ma dake podmienkt, nieco v style, ze 5 rokov od skoncenia predaja toho modulu.


03 Feb 2018, 16:35
Profil  
Guru wannabe
Guru wannabe
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.5.2010
Príspevky: 2214
Bydlisko: Bratislava
Karma: Level +1
Príspevok Re: Grafika s FreeSync k 1440p monitoru
Mám momentálne na predaj Rx 570 Sapphire pulse s freesync, za cca 300€ by mohla byt tvoja :D


04 Feb 2018, 17:10
Profil  
Guru
Guru
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.1.2008
Príspevky: 2955
Karma: Level +2
Príspevok Re: Grafika s FreeSync k 1440p monitoru
yoggy - dik za ponuku, ale monitor musim vratit, po niekolkych pokusoch som nasiel 40+ mrtvych pixelov a neviem teraz co dalej, uz sa mi nechce objednavat stale nove kusy.

K tej mojej grafike, to nahodne zapinanie ventilatora pretrvava, niekedy aj kratko po zapnuti pc, ziadna velka zataz len internet a prip. iptv alebo SD videa v okne. Raz to nepocujem hodiny, inokedy za zapne/vypne aj 2x za 10 minut, je to normalne?


05 Feb 2018, 18:29
Profil  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 29 ]  Predchádzajúca  1, 2
Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.202s | 12 Queries | GZIP : On ]