GTA 4
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
BOZE JA BY SOM VAS SETKYCH BANOVAL BOZE! MINMUM PISU 1,5 GB TAK PRECO MAS TAKU STUPIDNU OTAZKU CI TI TO POJDE NA 1GB OMG TAK VYSKUSAJ A ZISTIS DO PIXE!!! (sry za caps...)
btw. to sekanie ma sere ci je to low ci je to highest ci je to 640xXXX ci je to 1280xXXXX ci kolko...dufam ze vydaju patch inak im to tam pridem je*** na stol...
btw. to sekanie ma sere ci je to low ci je to highest ci je to 640xXXX ci je to 1280xXXXX ci kolko...dufam ze vydaju patch inak im to tam pridem je*** na stol...
ClicK: Presne tak, uz to aj mne brutalne sere. Nechapem tomu.
Oni vydaju hru a takto neoptimalizovanu? Radsej by som si aj 2 mesiace pockal ale keby to bolo normalne hratelne a nie toto. Chvilu to ide normalne, potom zase nie, potom zase chvilu normalne a stale dookola. Nech uz vyjde na to niaky patch lebo inak neviem. Este ze som si tu hru nekupoval. 
take sekanie som zas ja mal v SA .... nezalezalo na detailoch ani rozliseni, na niektorych miestach som mal znacne menej fps, neviem precoClicK napísal:BOZE JA BY SOM VAS SETKYCH BANOVAL BOZE! MINMUM PISU 1,5 GB TAK PRECO MAS TAKU STUPIDNU OTAZKU CI TI TO POJDE NA 1GB OMG TAK VYSKUSAJ A ZISTIS DO PIXE!!! (sry za caps...)
Cestina bude distribuovana iba k hre predavanej v xzone, volne ju vypustia az o niekolko tyzdnov.Eur0 napísal:kedy asi vydje cestina us nemam nervy na nektore misie hh a aj ta holka moja ma sere hh ale inac v poho hra len nejde mi multak pre nejaky hotfix co neviem co je naco je kde sa da stiahnut
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=30554&r=se
-
Šu-Do
Redeemer
Re: Preco???
ja uplne nechapem... kamarat ma presne tu istu zostavu, akurat ma CPU 1.6Ghz (dual core) a bezi mu to v pohode na medium...Sailes napísal:Caw...ja viem ze uz sa to tu vela ludi pytalo,tak budem dalsi.Preco mi to seka? PC mam:Intel core 2 duo 1,8 ; 2GB ram ; GeForce 9600GT 512MB ;
Vserko mam stihnute uplne na LOW detailoch a stale mi to seka.
instaloval predtym SP3, mozno je to tym, alebo ja nechapem potom...
hra to na 1280*1024...
-
Daggertail
Light Professional
pre vsetkych,ktorym to seka aj na LOW detailoch a maju na to PC,skuste vypnut vsetky nepotrebne procesy v pozadi,mne to pomohlo ide mi to tak 30-40 fps zatial co pred tym 20-30fps
btw ide mi to na sp2 s tou upravou registrov akurat neviem preco sa mi neda prihlasit do rockstar social clubu,najprv to slo a teraz to uz nejde, furt pise ze connection failed alebo daco take,uz neviem,proste sa nepripoji...,inak moja zostava C2D E4400 2ghz@2,4ghz, 2gb ram, 8800GT 512mb a mam origo
EDIT// tak presne to pise toto: could not connect to rockstar social club.Please chcek your connection network.Pritom mi net ide a aj na LIVE sa mi da prihlasit
btw ide mi to na sp2 s tou upravou registrov akurat neviem preco sa mi neda prihlasit do rockstar social clubu,najprv to slo a teraz to uz nejde, furt pise ze connection failed alebo daco take,uz neviem,proste sa nepripoji...,inak moja zostava C2D E4400 2ghz@2,4ghz, 2gb ram, 8800GT 512mb a mam origo
EDIT// tak presne to pise toto: could not connect to rockstar social club.Please chcek your connection network.Pritom mi net ide a aj na LIVE sa mi da prihlasit
-
webmasterr
Medium Professional