Ja už som z toho GTA zúfalý, už svätý štvrtý deň sa ho snažím spustiť! No ja to vidím na obesenie ... nevie niekto aspoň kde by som im do supportu hodil tuto foto, nech mi poradia čo s tým keď sväté commandline nejde ?!
mozte mi prosim Vas napisat presny NAVOD hlavne po slovensky co mam robit ..(naj aj so SCREEN) lebo som s toho FAS ...skoncil som pri tom ze mi treba zadat serial ......NEVIEM kde mam zadat ze offline ....atd. citam citam tieto tuctove stranky ale nic mi nedava zmysel ...... Prosim prosim prosim ... som naozaj zufali ... mozte mi dat aj cerveny bod ale vysvetlite mi to pls aby mi to slo ... dakujem Vam kraaaasne
ludze s originalkou...
mate taketo menu?
dole zapojene to social club a novinky...
ja to mam stale offline, a vypisane, aby som siel online.
aj ked som stale prihlaseny na tom Rockstar Games Social Club programe, co mam zapnuty pocas hry. wtf? nerozumiem
btw: vsetko funguje, multiplayer hram, len v menu sa mi stale hentoto* zobrazuje
* = napis vedla Nika, aby som siel online, aby som vyuzil nejake funkcie...
Luxo napísal:toto mi vyhodí monitor pri spustení hry:
Ja už som z toho GTA zúfalý, už svätý štvrtý deň sa ho snažím spustiť! No ja to vidím na obesenie ... nevie niekto aspoň kde by som im do supportu hodil tuto foto, nech mi poradia čo s tým keď sväté commandline nejde ?!
Ati X1950XT, max. rozlíšenie MT 1280x1024
ja mam 1950PRO a tez ked zapnem mi vypise monitor ze nie pripojeni ale zvuk ide
mr. johny: neviem co to je za cpu, asi nic moc, ale skus ist by ti to malo len je otazne ci to bude alebo nebude sekat
//autoeditácia príspevku ( 08 Dec 2008, 22:32 )
satelitik11 napísal:mozte mi prosim Vas napisat presny NAVOD hlavne po slovensky co mam robit ..(naj aj so SCREEN) lebo som s toho FAS ...skoncil som pri tom ze mi treba zadat serial ......NEVIEM kde mam zadat ze offline ....atd. citam citam tieto tuctove stranky ale nic mi nedava zmysel ...... Prosim prosim prosim ... som naozaj zufali ... mozte mi dat aj cerveny bod ale vysvetlite mi to pls aby mi to slo ... dakujem Vam kraaaasne
ziadny serial netreba nikde pisat, offline ucet na live si mozes vyrobit hocikedy, po prejdeni prvej misie ta vyzve k ulozeniu hry a napise ti, ze nemas live konto, ze ci ho chces vytvorit, das ano a budes mat moznost online/offline, das offline, napises si nick a hra sa ti ulozi
Syfon napísal:mr. johny: neviem co to je za cpu, asi nic moc, ale skus ist by ti to malo len je otazne ci to bude alebo nebude sekat
//autoeditácia príspevku ( 08 Dec 2008, 22:32 )
ziadny serial netreba nikde pisat, offline ucet na live si mozes vyrobit hocikedy, po prejdeni prvej misie ta vyzve k ulozeniu hry a napise ti, ze nemas live konto, ze ci ho chces vytvorit, das ano a budes mat moznost online/offline, das offline, napises si nick a hra sa ti ulozi
takze napisem ti postupnost pri spusteni tejto hry he cracknuta RAZOROM standarte prepisanim povodnych ikon ... nic som tam neprepisoval nevedel som co .. ani neviem a vid screen
tu aktivaciu treba zrusit, to co ti pise Socka club je jedno, ked od teba chce aby si sa prihlasil daj skip login, potom bude vypisovat to co mas na prvom screene, iba to odkliknes ok a hotovo, das play a hru ti spusti
netusim co sa u teba deje, ta aktivacia sa zobrazuje tesne pred skoncenim instalacie gta, ja som to zrusil a uz som ju viac nevidel, skopiroval som crack od razoru - prepisal som LaunchGTAIV.exe a nakopiroval GTAIV.exe a 1911.dll, spusil som launcher, dal som skip login, hlasku som odklikol - ok a dal som play a hra sa spusti bez problemov.
postupuj podla tohoto presne, popripade sa este odpoj od netu a musi ti to ist!
1. Extract RARs
2. Mount or Burn images
3. Install game, including rockstar social club and xlive
4. Copy crack from DVD1 over original files
5. Start the game, but skip logging into rock star social club
6. When prompted, download and install the xlive update
7. Start the game
7. Press the home button and create a new xlive offline account
8. Play!
uz som sa to tu pytal ale nikto mi nepomohol.. mam stahnutu hru.. otvorim cez daemon ale nece mi spustit ziaden exe subor... neviem preco.. pri ziadnej inej hre sa to este nestalo... neviete v com by mohla byt chyba???
//no vsak skusam rucne ale neputi ani jeden exe.. vyskoci konzolove okno a hned sa zavrie....
tak ho spusti rucne, otvor autorun.exe a mozes zacat instalovat najprv ti nainstaluje social club a potom zacne samotne gta
pripadne by mohlo ist nainstalovat aj samostatne najprb social club z adresara RGSC/setup.exe a potom gta z adresara GTAIV/setup.exe