Ano mam original. Kupovane na Steame. Pod XP SP3.
Grafika: Gigabyte Radeon HD 3870 512MB
Procak: QuadCore AMD Phenom 9550, 2200 MHz
Doska: Gigabyte GA-MA770-DS3
PROSIIIM PORADTE:
Mam GTA IV na dvoch DVD-DL dam prve spustim instalaciu cez deamon a asi v stvrtke mi vyhodi chybu a dovod ze: Zariadenie nieje pripravene ...dam ok a ukonci mi instalaciu.Pls poradte lebo kamarat dal OK a islo mu to dalej{MA TU ISTU INSTALACKU AKO JA}.THX
Dedomil napísal:Od rana som to viac krat skusal ale asi pred dvomi hodinami som to nechal cca 30min ked som siel najest. Ono vobec PC nepracuje ked dam start.
//autoeditácia príspevku ( 21 Dec 2008, 16:10 )
@JaQuBe: Skus si to medium skopirovat na disk.
@ClicK: nic. nainstaloval som patch a stale to iste. ziadna zmena.
DIKI PRAVE KOPIRUJEM TO SOM ESTE NESKUSAL...
//autoeditácia príspevku ( 21 Dec 2008, 16:27 )
PAuLi3 napísal:najpravdepodobnejsie mas pokakanu instalacku, takze skus inu
PS: chlapci neviete kedy sa mi otvori druha cast mesta? lebo stale som len na tych prvych 2 ostrovoch a mam prejdene 20% a furt su na mostoch zatarasy
Opak napísal:to vyzerá že máš poškodené dvd konkrétne ten subor data2.cab
aj nad tym so rozmyslal ale nie je uplne ciste....tam by nemala byt chyba na jednom fore to tiez jednemu vypisovalo ale on nemal data2.cab ale nieco ine a v polke mu to seklo.
Mna nahnevali s kamerou , jak to pokazili to je nemozne.... pri odbocovani si vidim cely bok auta no to je uzas preco nenechali uchytenu kameru za autom tak tomu nerozumiem
Tato hra je na pi*u. Po 10 minutach som ju vymazal z PC. Na mojej zostave to islo na low na AMD ATHLON 64 X2 4800+,4x1gb ddr2 800mhz,MSI 8800gt OC 512MB.
James13579 napísal:Tato hra je na pi*u. Po 10 minutach som ju vymazal z PC. Na mojej zostave to islo na low na AMD ATHLON 64 X2 4800+,4x1gb ddr2 800mhz,MSI 8800gt OC 512MB.
my ti zato mozme? kup si nieco poriadne a nepindaj...
an0nym0us3.. jj.. na toto tiež som nadával. Teraz človek musí jednou rukou riadiť a druhou rukou behať myšou po celom stole. V predchádzajúcej verzii som mohol pohodlnejšie riadiť jednou rukou plyn/brzda.. druhou rukou vľavo/vpravo, prípadne šípkami dvíhať a znižovať kameru..
ja mam tiez originalku a je mnoho ludi ktorym nejde... inac mas router?
//autoeditácia príspevku ( 21 Dec 2008, 20:33 )
brm napísal:an0nym0us3.. jj.. na toto tiež som nadával. Teraz človek musí jednou rukou riadiť a druhou rukou behať myšou po celom stole. V predchádzajúcej verzii som mohol pohodlnejšie riadiť jednou rukou plyn/brzda.. druhou rukou vľavo/vpravo, prípadne šípkami dvíhať a znižovať kameru..
mne to prave tak omnoho viac vyhovuje, mam aspon prehlad o situacii