to je dost na kocku, kedze v hrach ako Gothic 3, Oblivion a inych starsich hrach su volumetricke soft shadows na ovela, ale ovela vyssej urovni. Co uz, len to potvrdzuje nazov GTA 4 ako: "Najzbabranejsia hra v dejinach".Sphinx napísal:nie nedaju tie tiene su take ..tak si vzykajte
GTA 4
-
James13579
Star
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna je kamera najlepsia aka moze (porozmyslaj preco). Ked chces staticky pohlad vpred, prehod si kameru, ktora ma pohlad "z kapoty".an0nym0us3 napísal:Mna nahnevali s kamerou , jak to pokazili to je nemozne.... pri odbocovani si vidim cely bok autano to je uzas
preco nenechali uchytenu kameru za autom tak tomu nerozumiem
-
Šu-Do
Redeemer
tak toto bola odvaha skusat to 
skusil som to na Q6600 defaultny takt, 3.3GB ram (WIN. XP SP3) a 7600GS 128bit 256mb Vram...
to spustanie a instalovanie windows games a xlive... take kktiny + este registracia..
v hre mi islo najprv nastavit s ovladacmi 93.71 rozlisenie 800*600.. potom s najnovsimi na radu 7 178.24 uz islo 1024*768.. hra isla svizne, vsetko rychlo nabehlo.. prve video ze hmm 25fps..
jo a nastavenia.. 800*600 a vsetko LOW.. uplne minimum... no toto je vsetko ok.. ale ked uz som teda isiel soferovat.. hned artefakty
take kocecky.. ale viem uz dovod...
totizto ak to mam na 800*600@85Hz.. nevidim nic.. svetla nejsu, a na radare vidim len seba a ciel.. ziadne ulicky nic.. proste len nalavo dole gulicku ciela a seba.. ked vypisuje tie pomocky.. WSAD atd.. nevidim..ked dam ESC pre menu.. nevidim, ziadny dym, ohen.. nic
tak som teda skusil so 60Hz.. svetla vsetko ok.. samozrejme polovicne fps.. cize 8-12.. (na 800*600@85Hz je 15-25
, slusne na tu VGA, ale je low vsetko) totizto ked mi svietia svetla.. tak vsetko co to osvetluje je praazdne.. nic neni vidiet.. ako keby jedna velka textura.. -.- graficka toto uz asi nedokaze spracovat.. tak som teda jazdil aspon po meste (ovladanie auta je super.. nie je problem).. zabijal ludi
sa mi pacia, ked ich este nedorazim.. pekne vstanu, krivaju atd. ppci.. lenze na low detailoch je to otras.. a na takom fps.. pffff...no ale kazdopadne.. loading je cca 5 sekundovy, hned potom ako prejdu tie dva obrazky (po restarte winu (ziadne prednacitanie
))... mne sa tato hra paci.. po tych 15 minutach utrpenia 
inak.. akosi sa mi neukladaju nastavenia.. rozlisenie detaily.. zvuk som si zmenil a ten ostal
... myslim zvysil hlasitost.. (skusal som Fedora aj Razor1911) v pohodicke oba.. no otestujem az ked bude 7600GS prec.. neskor by som aj kupil original kvoli MP...
skusil som to na Q6600 defaultny takt, 3.3GB ram (WIN. XP SP3) a 7600GS 128bit 256mb Vram...
to spustanie a instalovanie windows games a xlive... take kktiny + este registracia..
v hre mi islo najprv nastavit s ovladacmi 93.71 rozlisenie 800*600.. potom s najnovsimi na radu 7 178.24 uz islo 1024*768.. hra isla svizne, vsetko rychlo nabehlo.. prve video ze hmm 25fps..
totizto ak to mam na 800*600@85Hz.. nevidim nic.. svetla nejsu, a na radare vidim len seba a ciel.. ziadne ulicky nic.. proste len nalavo dole gulicku ciela a seba.. ked vypisuje tie pomocky.. WSAD atd.. nevidim..ked dam ESC pre menu.. nevidim, ziadny dym, ohen.. nic
inak.. akosi sa mi neukladaju nastavenia.. rozlisenie detaily.. zvuk som si zmenil a ten ostal
skus hodit novy patch, mne opravil iba tuto jednu vec a mozno ti prida aj nejake fpsŠu-Do napísal:inak.. akosi sa mi neukladaju nastavenia.. rozlisenie detaily.. zvuk som si zmenil a ten ostal... myslim zvysil hlasitost.. (skusal som Fedora aj Razor1911) v pohodicke oba.. no otestujem az ked bude 7600GS prec.. neskor by som aj kupil original kvoli MP...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
mne to nejde zapnut, stale vyhadzuje Fatal error : WS10 .. ten v zozname chybpvych hlasok neni, ale je tam WS20 a radia, ze RR alebo reinstall .. no skusal som reinstall a nic .. nahodil som tam aj nejaky patch, potom som skusal rozne cracky od fedora, razora a stale nic .. neviete kde moze byt chyba ?
-
aviceN
Guru
GFWL mas nainstalovane?*****HERO***** napísal:mne to nejde zapnut, stale vyhadzuje Fatal error : WS10 .. ten v zozname chybpvych hlasok neni, ale je tam WS20 a radia, ze RR alebo reinstall .. no skusal som reinstall a nic .. nahodil som tam aj nejaky patch, potom som skusal rozne cracky od fedora, razora a stale nic .. neviete kde moze byt chyba ?
5 stran dozadu som pisal, ze ked poskladam PC tak vam poviem ci mi to slo alebo nie.
Zostava:
Zdroj: Corsair VX550, 550W
Skrina: Coolermaster Dominator CM 690
CPU: Intel Quad Q9400 2.66GHZ
VGA : Nvidia 260GTX 216SP, 898MB
MB: Asus P5Q Pro
RAM: Kingston HyperX CL5 4GB (2x2GB kit)
HDD: WD Caviar 640GB AAKS
no takze k hre.
pri instalacii plno komplikaci... Najhorsia bola, ze mi nefungoval Crack na Securom od Razoru(ten na hru vsak ide v poho). skusil som stiahnut od Fedora a v pohode. (takze mam v hre 2 rozne cracky
)
Patch som neinstaloval, a ani nebudem, pretoze mi ide vsetko krasne plynulo na HIGH.
ps. Tym co to seka a maju dobru grafiku, hladajte problem v procesore.
moj je hodne vykonny, a pri hrani sa vyuzivaju vsetky jadra CCA 75-80%
no a potom sa cudujte ze vam to na nejakom slabsom 2 jadre seka.
Zostava:
no takze k hre.
pri instalacii plno komplikaci... Najhorsia bola, ze mi nefungoval Crack na Securom od Razoru(ten na hru vsak ide v poho). skusil som stiahnut od Fedora a v pohode. (takze mam v hre 2 rozne cracky
Patch som neinstaloval, a ani nebudem, pretoze mi ide vsetko krasne plynulo na HIGH.
-
JaQuBe
Medium Star
CIAOfifty88 napísal:5 stran dozadu som pisal, ze ked poskladam PC tak vam poviem ci mi to slo alebo nie.
Zostava:
no takze k hre.
pri instalacii plno komplikaci... Najhorsia bola, ze mi nefungoval Crack na Securom od Razoru(ten na hru vsak ide v poho). skusil som stiahnut od Fedora a v pohode. (takze mam v hre 2 rozne cracky)
Patch som nainstaloval, a ani nebudem, pretoze mi ide vsetko krasne plynulo na HIGH.
a mne to pojde aspon na strednom s:
INTEL C2D E8400 3.0 GHZ
ATI SAPPHIRE HD 4870 512MB DDR5
RAM AKO TY
ZAKLADNA AKO TY
DISK AKO TY.....
-
*****HERO*****
Guru wannabe
takze uz som to spustil .. pre tych, komu vypisuje error WS10 - nainstalujte hru, cracknite a az potom patch .. aj ked neviem aky je v tom rozdiel ci najprv nahodite patch alebo crack, ale mne to funguje iba tak
no dalej .. hru som teda spustil, ale trochu blbne grafika .. ovladace, ktore ponukaju v tom launcheri som si stiahol a nainstaloval, nepomohlo .. nemate nejake echo o tom ?
grafika ATI radeon 3650 512mb . nepoznate nejake stabilne ovladace aby mi to neblblo ? btw raz mi to uz islo normalne, ale som sa prepol do winu a ked som sa prepol spat, uz to bolo zacernene
no dalej .. hru som teda spustil, ale trochu blbne grafika .. ovladace, ktore ponukaju v tom launcheri som si stiahol a nainstaloval, nepomohlo .. nemate nejake echo o tom ?
grafika ATI radeon 3650 512mb . nepoznate nejake stabilne ovladace aby mi to neblblo ? btw raz mi to uz islo normalne, ale som sa prepol do winu a ked som sa prepol spat, uz to bolo zacernene