ludia pekne neprijemny problem preinstaloval som windows (XP), nahodil vsetko ovladace aj service pack 3, dam naistalovat GTA a pri bode kde ide skontrolovat release datum mi komp zamrzne a hodi a ruzovu obrazocku restartuje sa to a ked to skusim pustit tak mi to zamrzne( myslim tym ked pustim gta zamrzne vsetko...) a tak isto ked pustim hocijaku inu hru... poradte mi prosim vas nekto uz som skusal 2x preinstalovat win ale stale nic
*****HERO***** napísal:grafika ATI radeon 3650 512mb . nepoznate nejake stabilne ovladace aby mi to neblblo ? btw raz mi to uz islo normalne, ale som sa prepol do winu a ked som sa prepol spat, uz to bolo zacernene
- ja mam sice 4870 ale mne to raz spravilo ked som sa hral s nastavenim grafiky v ATI catalyst (niesom doma, tak teraz to neviem pozriet), ikona v pravom dolnom rohu by mala byt, niekde v nastaveniach som nastavil rychlost na ukor kvality (High quality) bud hladaj nejake taketo nastavenie pri anti-aliasing-u alebo nejake detail level...
Tobler napísal:- ja mam sice 4870 ale mne to raz spravilo ked som sa hral s nastavenim grafiky v ATI catalyst (niesom doma, tak teraz to neviem pozriet), ikona v pravom dolnom rohu by mala byt, niekde v nastaveniach som nastavil rychlost na ukor kvality (High quality) bud hladaj nejake taketo nastavenie pri anti-aliasing-u alebo nejake detail level...
tak potom mi to prosimta ukaz, lebo ja mam v tom control center nastavene vsade, ze "Use applicatoin settings"
ja mam zase tento problem.Nechce sa mi prihlasit games for windows LIVE.Ani cez program an icez hru.Win mam XP SP3,hra je originalka,je tam patch+CZ.Skusil som vypnut Firewall ale nepomohlo.Skusil som aj nove konto ale nic.V prehliadaci sa viem prihlasit.Je to problem kedze takto neviem vobec dat save.
tak som to z casti vyriesil ale neni to uplne OK .. hru musim zapinat na viac krat, lebo nie vzdy mi to nabehne bez toho cierneho efektu .. a ked idem do win (alt tab) a potom spat, je to tam zas
neviete ako to ustalit ze by to islo normalne stale ?
an0nym0us3 napísal:Mna nahnevali s kamerou , jak to pokazili to je nemozne.... pri odbocovani si vidim cely bok auta no to je uzas preco nenechali uchytenu kameru za autom tak tomu nerozumiem
mne to nevadi, ja som si zvykol uz zo San Andreas, a kameru ovladam s mysou.
1. Kde sa montuje bomba do auta?
2. Da sa este nehodit do auta nitro?
3. Kde sa da najst net vrtulnik s raketami?
4. Naco su na mape loga tych aut ked sa tam neda nikde vojst?
1. Kde sa montuje bomba do auta?
2. Da sa este nehodit do auta nitro?
3. Kde sa da najst net vrtulnik s raketami?
4. Naco su na mape loga tych aut ked sa tam neda nikde vojst?
ehm... kolko mas % prejdenych?
1. myslim ze tato funkcia tam nie je... naco?
2. Neda, ale je tam dostatok namakanych aut
3. Vrtulnik sa neda najst, myslim, ale mozes ist myslim ze okruznu jazdu s vrtulnikom...
4. ? tomu som neporozumel
1. myslim ze tato funkcia tam nie je... naco?
2. Neda, ale je tam dostatok namakanych aut
3. Vrtulnik sa neda najst, myslim, ale mozes ist myslim ze okruznu jazdu s vrtulnikom...
4. ? tomu som neporozumel
na mape su znacky s Autom a popis ja garage ale nejak som neprisiel na to asko ist dnu tak chcem vediet co sa tam da robit
Ja mam zostavu AMD ATHLON 64 X2 4800+, 4x1gb ddr2 800mhz, MSI 8800GT 512MB OC. Vsetky hry valim na plne detaily. Len toto posrate GTA hram na minimum. TO je na pi*u hra