ClicK napísal:co by sa stalo kebyze zabijem policajta? lebo policajt mi dal moznost ze mu zavolam a zrusi mi wanted level
btw. toho brata (nie policajta) som mal radsej ako fizla
Ked zabijes Francisa miesto Derrica myslim ze Derric ti nic neda,ale zabite Francisa je to spina
ClicK napísal:ja hravam MP a ide v pohode (az na moj HW)
pocuj a ty si nemal problemy s tym,ze ked si sa pripajal na nejaky server ze ta z neho vyhodilo?neni na to nejaky fix,abo co?bo mne to stale nejde spustit,cize zbytocne som si kupoval originalku,kedze som ju kupoval hlavne kvoli MP
noso vpohode hravam MP asi sa vzdy neskoro pripojis alebo sa pripajas do uz spusteneho servera . musis sa pripojit tam kde je
In loby chapes?
a najlepsie si vytvorit vlastnu hru je milion ludi co che hrat stale lepsie ako hladat server najlepsie spravit vlastny team deathmatch alebo gta auto a ides hlavne komunikuj s ostatnymi hracmi lebo ti odidu zo servra
Neviete mi poradit ked som hru nainstaloval spustil Benchmark tak som mal výsledok 43. Teraz na rovnakých nastaveniach mám výsledok 36 FPS prečo mi to takto rapídne klesá ??
lutoval som ze hru takto posraly pre pc takze som si doprial na vianoce xboxa a gta4 uz je objednane takze cakam kedy to priiiide este si idem pondelok kuptit monitor nejaky full hd a si uzijem
jukel napísal:Neviete mi poradit ked som hru nainstaloval spustil Benchmark tak som mal výsledok 43. Teraz na rovnakých nastaveniach mám výsledok 36 FPS prečo mi to takto rapídne klesá ??