GTA 4
pocujte mam taky problem , neviem ci sa tu na to uz niekto pytal ale kamarat nema net , a chce nainstalovat gta ale na konci instalacie gta 4 to stahuje a instaluje nejake veci , neveiete nahodou niekto nejaky pack so vsetkymi tymi instalackami? alebo take nieco aby to proste mohol nainstalovat bez netu
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
potrebujes iba regnut social club.. aby sa ti hra spustila... to je par krokov... potom aby si mal savy tak games for windows priamo v hre...
online ti dovoli aj neskor po preinstalovani winu napr. si stiahnut sejvy.. hrat online, stahovat zvonenia a ine kktiny do hry...
online registracia ti nepojde bez aktivacneho kodu
online ti dovoli aj neskor po preinstalovani winu napr. si stiahnut sejvy.. hrat online, stahovat zvonenia a ine kktiny do hry...
no to podla mna neni pravda , pri konci instalacii sa vyhodi taka tabulka a stahuje zopar veci , asi 5 min , a ked sa to dorobi mozete dat finish , windows live aktualizaciu chce az social klub ale ja hovorim este o instalaciiAndrew007 napísal:Samotnu hru kludne mozes aktivovat bez netu potom si vytvorit offline profil, ja som stahoval z netu iba jeden subor a to windows live aktualizacu, ktoru uz automaticky ponukol Social Club...tusim to ma len par MB..
Ked budem mat aktivacny kod, tak nevadi ze mam hru stiahnutu ??Šu-Do napísal:potrebujes iba regnut social club.. aby sa ti hra spustila... to je par krokov... potom aby si mal savy tak games for windows priamo v hre...
Aj ked mam hru stiahnutu tak sa mozem zaregistrovat online ?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Šu-Do napísal:online registracia ti nepojde bez aktivacneho kodu
inak si normalny jo ?Santy31 napísal:Ked budem mat aktivacny kod, tak nevadi ze mam hru stiahnutu ??
Aj ked mam hru stiahnutu tak sa mozem zaregistrovat online ?
jasne som ti napisal, co k tomu potrebujes... ak mas aktivacny kod, je jedno odkial hru budes mat
-
->slavo<-
Addict
Vysvetli mi niekto preco sa nedokazem napojit na ziaden uz in progres server?
iba tam kde je in loby a to tiez na 10 krat . uz neviem jak dalej
cim to je? mam originalku som registrovany vsetko mam .
len ked sa idem napojit hodi ma to do in loby a som tam sam aj ked sa napajam na 30hracov . mam originalku ale takto dos...y multiplayer som este nevidel .
toto mi to stale pise ked mi nejde pripojit . you have been removed the game
[/b]
neviete co to znamena? obcas mi pripojit ide obcas nie ale na vytvoreny server sa nenapojim nikdy. a niekedy ani na in loby hodi ma to do menu
normalne lutujem ze som si kupil originalku 
iba tam kde je in loby a to tiez na 10 krat . uz neviem jak dalej
cim to je? mam originalku som registrovany vsetko mam .
len ked sa idem napojit hodi ma to do in loby a som tam sam aj ked sa napajam na 30hracov . mam originalku ale takto dos...y multiplayer som este nevidel .
toto mi to stale pise ked mi nejde pripojit . you have been removed the game
[/b]
neviete co to znamena? obcas mi pripojit ide obcas nie ale na vytvoreny server sa nenapojim nikdy. a niekedy ani na in loby hodi ma to do menu