Neviem preco, ale kazde jedno auto v hre sa mi ovlada dost cudne.Ani s jednym autom nedokazem vybrat zakrutu vzdy skoncim v nejakej budove, proste tak cudne sa ovladaju auta.To auto moc sa naklana v zakrute do strany, velmi realne . Ma niekto taky problem???
plasmon napísal:Neviem preco, ale kazde jedno auto v hre sa mi ovlada dost cudne.Ani s jednym autom nedokazem vybrat zakrutu vzdy skoncim v nejakej budove, proste tak cudne sa ovladaju auta.To auto moc sa naklana v zakrute do strany, velmi realne . Ma niekto taky problem???
co si cakal.. v reale na takom aute ti to urobi tiez.. necakaj, ze ty mas inu verziu ako iny a prave tebe to bude robit taketo veci.. robi to aj mne.. je to velmi pekne spravene.. dokonca aj diery v zemi ked prejdes na to koleso reaguje
Ghost Hunter napísal:Pls ja mam problem pri inštalaci hry ale v trištvrtine mi vihodi tohle a spadne cela inštalacia
možno trepnem dalšiu blbosť,ale myslím že chyba je v DVD (máš to napálené že ??) lebo ja som napaloval tiež gta 4 na 2 dvd 8.5gb a v 3/4 inštalácií my to túto chybu vyhodilo
//autoeditácia príspevku ( 15 Jan 2009, 18:36 )
Romo napísal:no co neviete dakto ako sa mam zbavit toho problemu s tym DirectX programom???......mam to nainstalovane ale stle to pyta??? fakt neviem co je vtom:(
a skúšal si stiahnuť najnovši DX9 z netu ?? a SP 3 máš že ??
gattuso1327 napísal:Aká je výhoda ked si kúpim original hru ? cem vedet či sa mi to oplatí diky
hra po nete ... ale ak mas LAN alebo Hamachi tak to mas jedno ked je viac kamosov co si chcu zahrat tak staci aj lan-hamachi inak asi ani nic okrem obalu dakeho plagatu atd..
neviem ci je to tu ale aj tak GTA 4:Lost and Damned
Sphinx napísal:hra po nete ... ale ak mas LAN alebo Hamachi tak to mas jedno ked je viac kamosov co si chcu zahrat tak staci aj lan-hamachi inak asi ani nic okrem obalu dakeho plagatu atd..
este by som k tomu doplnil ze nebude musiet stravit cas na sude ak by ho niekto zazaluje
-=wolf=- napísal:este by som k tomu doplnil ze nebude musiet stravit cas na sude ak by ho niekto zazaluje
+ nemusis sa trapit s tym, ze ak preinstalujes hru ci dokonca zmazes savy z PC abo preinstalujes windows ci si tu hru pustis inde problem so savami. pretoze su ulozene online na ich servery