Cawte, prosim Vas stahol som si taky program ze si mozem dak akukolvek skratku na oblubene auto. No ale nejde to ked v hre tu skratku stacim tak to nechce ist,....,,.,.mate s tym nekto skusenosti?
Chcem sa len opýtať nemám túto hru , ale nikde som nevidel že by sa dala zmeniť nejako postava ako v San Andreas napr.vlasy, chodit do telocvične, oblečenie, atď... dá sa to
No nedá sa pravdepodobne nijako do detailov upravovať image hlavnej postavy. Jedine sa dá chodiť do fast - foodov, do obchodov s oblečením a do strip klubov, atď...
mihalswk napísal:Cawte, prosim Vas stahol som si taky program ze si mozem dak akukolvek skratku na oblubene auto. No ale nejde to ked v hre tu skratku stacim tak to nechce ist,....,,.,.mate s tym nekto skusenosti?
skus to na cesko-slovenskej fan stranke.
btw: ten car mod som nespustil... da sa to iba s patchom spustit a ten no intro mod som zahliadol že jeden pisal že mu to nejde tak neviem
no...teraz som presiel hru..mam z nej dobry pocit...dal by som tak 8/10...velmi ma trapila grafika..presnejsie optimalizacia...a textury..ktore vypadavaly..a ked som vide nika..vo videach tak vyzeral..jak kostra...))....no asi najlepsia misia bola vykradnutie banky s mcrearom..aj posledna bola v poho..to je moj nazor
na YOUTUBE som videl videa , kde spustili GTA 4 na PROCESORE s 1 jadrom , 1gb RAM , a lowend grafika ( NV 7300 , 6600 atp ) - a celkom dobre im to islo
spustim aj ja ???
INTEL PENTIUM 4 3.3 ghz , 2gb RAM , ATI HD 3850 ddr3 512 mb , Win XP PRO sp3 ! pls
1024x768 + vsetko na medium.
dnes som hral misiu Truck Hustle a v nej sa dalo udrzat na nakladiaku na streche, skoda len ze to nejde aj normalne, alebo sa to da??? To iste aj pri smetiarskom aute
Ydeno napísal:dnes som hral misiu Truck Hustle a v nej sa dalo udrzat na nakladiaku na streche, skoda len ze to nejde aj normalne, alebo sa to da??? To iste aj pri smetiarskom aute
Asi nie,bolo to robené iba na efekt pre túto jednu misiu...