skoda len ze je tam ta drbnuta ochrana a furt musim davat DVD do mechaniky ale som spokojny a inac nezahral by nikto crysis cez net ?
GTA 4
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
crack mozes pouzit stale aj ked je to original, podla mna jedine kvoli comu si kupil original je CDkeyDAMON88 napísal:aj crysis za to stoji podla mna v brloho za 14,99 no nekup to![]()
skoda len ze je tam ta drbnuta ochrana a furt musim davat DVD do mechaniky ale som spokojny a inac nezahral by nikto crysis cez net ?
myslite ze ked sa nainstaloval po instalaci GTA 4 servis pack 3 tak mi to preto zacalo sekat ked som hral - 1. krat ked som to mal nains tak mi to nesekalo teraz mam 64 X2 dual Core procesor 6400+ 3,21GHz , 3 GB pamete RAM ... grafika NVIDIA GeForce 9600 GT monitor BenQ G200W 21´ rozlisenie 1680 x 1050 prvy krat mi to nesekalo a teraz behom hry niekedy ano a niekedy nie a niekedy mi seka aj mys v menu ale ked stlacim home windows live tak mi to uz neseka zvlastne -
//autoeditácia príspevku ( 20 Feb 2009, 20:32 )
mohol by ist path na GTA 4 bez registracie na social club ??? cize online anocaut ci ako
//autoeditácia príspevku ( 20 Feb 2009, 20:32 )
mohol by ist path na GTA 4 bez registracie na social club ??? cize online anocaut ci ako
-
The.Punisher
Novice
Moj nazor
Moj nazar na pc gta4 malo ktoremu pojde v pohode na 90 percent .. problemy budu s wistou no nadelej to pobezi na xp pro
nejsom si isty ale ked ste maniaci na gta4 kupte si ps3
a drtte tam odporucam
nejsom si isty ale ked ste maniaci na gta4 kupte si ps3
Tak som to už prešiel a môžem povedať, že sa mi to páčilo viac ako San Andreas. Najväčšie pozitívum som videl v tom, že sa hráč mohol v niektorých misiách rozhodnúť, koho odstrelí a koho nechá žiť - z toho pravdepodobne vyplýva aj to, že hra má viac koncov
Celkovo by som hre dal 95% aj napriek tomu, že je neoptimalizovaná...
Celkovo by som hre dal 95% aj napriek tomu, že je neoptimalizovaná...
-
W0Lf
Expert
- Kontaktovať používateľa:
LOOL
Spustil sm benchmark - 1024x768 - all medium - a ta viditelnost a tie ostatne na 15 - VYSLEDOK 5.11 FPS ! CPU usage 100 PERCENT !
je pravda , ze kazdemu ide inak GTA IV - niekomu na LOW PC ide na 28 FPS - na MAINSTREAME ide na 10 FPS - a HIGHEND 32 FPS ! SMIESNE. OPTIMALIZACIA ZA MILU JARMILU. !
CRYSIS mi siel : 1280x1024 all HIGH - plynulo ...
Ale je to good hra ( GTA 4 ) , hral som asi 10 minut a fyzika je genialna.
Niekedy za 1 rok si ju vychutnam na FULL , ale uz to nebude ono
je pravda , ze kazdemu ide inak GTA IV - niekomu na LOW PC ide na 28 FPS - na MAINSTREAME ide na 10 FPS - a HIGHEND 32 FPS ! SMIESNE. OPTIMALIZACIA ZA MILU JARMILU. !
CRYSIS mi siel : 1280x1024 all HIGH - plynulo ...
Ale je to good hra ( GTA 4 ) , hral som asi 10 minut a fyzika je genialna.
Niekedy za 1 rok si ju vychutnam na FULL , ale uz to nebude ono
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
skusala som uz aj iny crack a stale mi to nejde ukaze tabulku ze aplikaciu je treba zavriet lebo doslo k problemu aj po restartovani pocitaca neviete v com moze byt chyba??Skopirovala som tam vsetky tri veci co boli v zlozky Razor1911 PLS POMOOOCLucy_LP napísal:cawte mam problem,nainstalovala som GTA4 a dala som tam crack od Razor1911 ked to spustim ukaze sa mi ta tabulka s obrazkom RAZOR1911 a potom mi ukaze ze v aplikaci Grand Theft Auta IV doslo k problemu a je treba ju zavriet....stalo sa to niekomu??ak hej tak mi poradte ako to mam vyriesit