Ja mam tak isto problem a uz mesiac a stale nic.hru som nainstaloval vsetko slo v pohode az na textury mizli a mizli zle mi vykreslovalo mesto a okolie ked som prsiel k niecomu blizsie tak to bolo normalne ako ma byt a ked som siel dalej tak zas tie textury.Tak som zacal hrat s tymi texutrami chybnimi co bolo len z nudze si hru zahrat ,ale az pokial som nedosiel po misiu kde som mal jednemu chlapikovi ukradnut auto v tej misii som prv siel metrom nakoniec misie som mal odniest auto do garaze ale ta garaz sa mi vobec neotvorila bolo tam ,ze mam auto prv odniest do umyvarky tu mi ani na mape neukazalo tak som siel naslepo a nasiel so ju umyl som to posrate auto a nic ta garaz nie a nie otvorit.pls o radu s texturami a tou misiou.Grafu mam 3650 Ati 512mb,256bit a os VistaSP1.
koudy napísal:kluci chci se optat kde se ukládá hra stáhl jsem si savy a nevím kam je mám naládovat co jsem hledal na netu tak by ve vistách měla být cesta
cawte prosim Vas ked prejdem hru budem mat neake vyhody?? alebo nie?? ,.,.,.,.akoze nieeco otvorene alebo nwm ,..,.,.wiem ze sa mesta otvoria a to je asi vsetko neee??
no poviem vam
patch ma pekne nasral
pred tym som to sice hral na low,ale fps islo nad 20 a bolo to v pohode,ale s patchom to je cele zle,fps pod 20 co je tragicke,seka to jak uje*ane.dakujem pekne za poje**** patche
myslite,ze bude stacit odinstalovat patch a nahodit stary crack,alebo treba odznova celu instalaciu?
tu hru si si ani nekupil a este sa tu rozculuj ze ti to seka. podla mna to seka hlavne tym co maju cracky. spoluziak to skusal na notebooku a pri kazdom cracku mu to sekalo inak
Toy M@ch!n3 napísal:tu hru si si ani nekupil a este sa tu rozculuj ze ti to seka. podla mna to seka hlavne tym co maju cracky. spoluziak to skusal na notebooku a pri kazdom cracku mu to sekalo inak
ježiši, ty a tvoje vyplakavanie o kupovani hry.
som sa pytal na nieco ine.