Edit: Uz mi to ide pod win 7 bez patchu len este cakam odpoved ...
GTA 4
problem
neviem preco mi to neide instaloval som crackol som idem spustit a nic sa nedeje ani mi nic nevihodi.uz som zkusal preinstalovat skusal som plno crackov a stale to iste. spustim a nic prosim pomoooc.mam vista sp1 mam .2gb ram 2 jadrovy procesor athlon,graficka 8600 gt 512,
zapnem social club a po troch sekundach ho samo vypne.co to moze sposobovat?
zapnem social club a po troch sekundach ho samo vypne.co to moze sposobovat?
-
xH4wK
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mozno mediumvalolik napísal:takto akurat to cchcem kupit takze len otazka pojde mi to na tejto zostave moc pochybujem ale aj tak : procesor AMD sempron 2x 2100
grafika: ATI 3850 HD
Ram 2gb
OS.Vista service pack 1
//autoeditácia príspevku ( 27 May 2009, 19:43 )
up
Re: Help!!!
Takze ja mam asi presne tento isty problem ako tento uzivatel(je to na strane 139), vsimol som si aj pod tym co je napisane, ze crack musim nahodit na cistu instalaciu, ale ja som tak zrobil a aj tak my stale kolise s tou kamerou, a musim mat zapnuty internet alebo ho mozem odpojit ked to instalujem? A inac musim mat k hre nainstalovany patch 1.2 , pretoze ak ho nemam, a mam iba crack, tak zapnem hru a ked sa nacita tak ma to vyhodi(vypne my hru, ale ziadny eror nenaskoci). Uz my ta hra raz isla normalne, ale potom som ju preinstaloval a toto my robi, pls pomozte my.
lukas8 napísal:Zdravim vsetkych!!! Chcel by som vas velmi pekne poprosit o pomoc. Vcera som si stiahol GTA4, nainstaloval, registroval som sa na windows life a vsetko ok. Po par minutach hrania mi zacalo auto samo pridavat, dymet z motora a kamera bola opita. Stiahol som si crack od razora 1911 a myslel som si ze to zabralo, lebo som sa hral cca 2 hod. Dnes som to zapol a vsetkemu znova sibalo. Cely den si s tym neviem dat rady, skusal som uz vsetko. Prosim pomozne mi som v koncoch.
PROBLEM : KOLISE MY S KAMEROU (opita kamera)
Ked som preinstaloval hru tak my potom po zapnuti sa zacala kolisat kamera dymiet s auta....
Pred preinstalovanim my to islo v pohode bez opitej kamery (presiel som to na 12% asi)
Podla mna bude chyba niekde pri instalacii, pretoze som skusal uz plno crackov a patchov ale nic, stale ten isty problem.
A jedna otazka, instalovali ste to zo zapnutym netom alebo s vypnutym?
Na strane 139 som sa docital, ze crack musim nahodit na cistu instalacku, bez toho aby som uz tu hru pred tym spustil, ale nepomohlo.
Na koci instalacky napise ze sa pripoji aby overil ze mam original gta 4, alebo nieco take.Tak tot mam vypnut alebo poskat kym nieco urobi a potom vypise chybu alebo co? Pls napiste ako ste to instalovali vy.
Dik.
Ked som preinstaloval hru tak my potom po zapnuti sa zacala kolisat kamera dymiet s auta....
Pred preinstalovanim my to islo v pohode bez opitej kamery (presiel som to na 12% asi)
Podla mna bude chyba niekde pri instalacii, pretoze som skusal uz plno crackov a patchov ale nic, stale ten isty problem.
A jedna otazka, instalovali ste to zo zapnutym netom alebo s vypnutym?
Na strane 139 som sa docital, ze crack musim nahodit na cistu instalacku, bez toho aby som uz tu hru pred tym spustil, ale nepomohlo.
Na koci instalacky napise ze sa pripoji aby overil ze mam original gta 4, alebo nieco take.Tak tot mam vypnut alebo poskat kym nieco urobi a potom vypise chybu alebo co? Pls napiste ako ste to instalovali vy.
Dik.