Janulko, ako si to robil co sa tyka kameri ? Lebo pokial to nie je urobene nejak automaticky tak tu ti ja pochvalujem. Miestami si to mohol este viacej zladit s rytmom hudby.
Skus tomu nabuduce este vymysliet aj scenar (nejaky aspon trosicku rozumny) a mozno ta nebudu vsetci nicit A nemusi to byt ani "triologia"... radsej jedno ale poriadne.
Tiez nejaky normalny nazov by nebol odveci - Gangstaz and carz ci ako si to nazval je skor trapne
Janulko kedy dostanes rozum a zistis ze kazdy na tomto fore ta povazuje za smiesneho sopliaka co sa hra na gangstra ? A tie tvoje videa su obycajne ***** co spravi asi kazdy rozmyslajuci clovek co sa vyzna v PC aspon trochu ...
- eXo - napísal:Janulko kedy dostanes rozum a zistis ze kazdy na tomto fore ta povazuje za smiesneho sopliaka co sa hra na gangstra ? A tie tvoje videa su obycajne ***** co spravi asi kazdy rozmyslajuci clovek co sa vyzna v PC aspon trochu ...
Mozno je povazovany za to a to, ale maly talent na robenie videi predsa len ma. Nie kazdy vie urobit to co urobil on.
Akože chalani sry za OT ale ja z toho janulka nemôžem :DDD Tá gramatika, preboha :DDD Kamaríde teba by mali poslať na rok niekde ku nejakej Slovenčinárke domov aby ťa naučila to písmo lebo to je na hambu ako sry.
Dnes som to nainstaloval a nieco otrasne Pozeram sa do jedneho miesta nehybne a FPS s 30 na 25, 10, 7, 30, 20. Ved ked som na jednom miestne nehybne tak FPS sa ma drzat na mieste A to mam este vsetky patche na GTA IV
Sapo napísal:Ved ked som na jednom miestne nehybne tak FPS sa ma drzat na mieste
Čiže keď Ty nehybne stojíš, tak stojí aj celý svet okolo Teba? Stoja aj chodci? Stoja všetky autá? Stoja oblaky? Nemení sa deň/noc a počasie? atď.. atď.. atď..
prepacte ze takto zhurta, no nemam na vyber.. tiez samozrejme pocitam s tym ze ked ich tu v takom mnozstve pridam nebudu mat taku sledovanost ako keby som ich tu hadzal po jednom no dufam, ze vas zaujme aspon jedno.. nech sa paci :
Ahojte, ja mam na vas velku prosbu, hladal som to dost dlho a neviem to najst..... kde sa daju pozriet tie klipy, ktore si ulozim..... pretoze co mam v mojich dokumentoch, tak to mi ziaden program neprehra...... PLX help velka vdaka vopred
brm napísal:Čiže keď Ty nehybne stojíš, tak stojí aj celý svet okolo Teba? Stoja aj chodci? Stoja všetky autá? Stoja oblaky? Nemení sa deň/noc a počasie? atď.. atď.. atď..