cZaR napísal:Pojde mi to na PC ..Intel Core2 Duo T6600 2.2 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHz FSB ,2.2 GHz,nVidia GeForce GT240M 1024MB DDR3, Microsoft Windows 7 Home Premium SK ??
malo by to ist podla mna na slusnych strednych nadstaveniach
este si nenapisal kolko ram ale dufam ze minimalne 4 GB xD
IMI napísal:ach jaj.. toto som pokaslal.. budem to musiet zmenit
//autoeditácia príspevku ( 10 Dec 2009, 22:54 )
uz som z toho na prasky... tu som si nastavil ze zijem v USA, New york - http://login.live.com/login.srf?wa=wsig ... &mkt=sk-SK ... potm chcelo xbox konto a tam som nemohol zmenit slovencinu .. otvoril gta4 a to iste ze region nieje podporovany .. proste v xbox live neviem zmenit jazyk slovencinu na anglictinu aby mi to ulozilo do profilu
skuste mi vytvorit email a vsetko do gta4ky, tj. pri vyzve windowsu live zadam len email a bude prihlaseny a vsetko okolo pojde, dik
sapo // tak kamos ma intel dvoj jadro neviem tie cisla 2.2 Ghz,ramku 2 GB 667 Mhz a ide mu to super tak neviem no a grafiku samizda ati 2300 alebo niejak tak
Čítal som dakde že keď si cez mobil dám zistiť názov songu z radia, a som zaregistrovan na Social Clube tak mi príde názov pesničky na mail . Platí to aj na xboxe či len na pc ?
Dá sa to priamo v hre cez službu ZiT!.Číslo na tú službu nájdeš niekde v meste na autobusovych zastavkach,alebo aj sledovaním reklám v televízií
To je normalne že po prejdení hry mi ubudlo z mobilu asi 50% kontaktov ?Sad
50% Tak to si ako na to prišiel ? Predsa po skončení sa ti vymažú zo dve alebo tri kontakty.A inac v IV ich aj tak nie je vela. Aspon ja len poznám asi 10.
IMI napísal:ach jaj.. toto som pokaslal.. budem to musiet zmenit
//autoeditácia príspevku ( 10 Dec 2009, 22:54 )
uz som z toho na prasky... tu som si nastavil ze zijem v USA, New york - http://login.live.com/login.srf?wa=wsig ... &mkt=sk-SK ... potm chcelo xbox konto a tam som nemohol zmenit slovencinu .. otvoril gta4 a to iste ze region nieje podporovany .. proste v xbox live neviem zmenit jazyk slovencinu na anglictinu aby mi to ulozilo do profilu
hm? najde sa tu nejaka dobra dusa ?? kupim si raz za 100 rokov originalku a este vacsie problemy su s tym nez s cracknutymi hrami...
Zdravim,
dufam, ze tu najdem pomoc. Nainstaloval som GTA IV, spustil som ho a pise mi to, ze to nemoze ulozit savy. Nejde mi ulozit hru. Neviete ako sa to da vyriesit? Nemam original.
Dakujem za odpoved.