GTA 4
http://www.hojko.com/post1086630.html#1086630IMI napísal:Zdravim, da sa v gta4 vytvorit vlastne radio ? ak ano tak ako ?
to ti nepomoze, ekdze na xboxlive vyhladava podla ip a stale tam mas slovensko a to nejde zmenitToy M@ch!n3 napísal:nie pre GfWL netreba original winhlavne je pri registracii do GfWL vybrat anglicko alebo inu krajinu kde je GfWL podporovane
//autoeditácia príspevku ( 23 Dec 2009, 14:15 )
Diky, a potom ktora stanica to je ? Kde budu hrat tie mp3 co som tam vlozil ja
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ty byvas v leeds ?Toy M@ch!n3 napísal:IMI: netrepsranda ze ja mam ucet na Liveku pre UK
tiez mam problem s live. seriem sa tu s tym uz asi tri hodiny, precital som tony stran po forach a vysledok? absolutne ziadny. v live ucte neviem zmenit krajinu, pri vytvarani mi neponukne inu moznost ako slovakia, v regionalnych nastaveniach mozem mat jazyk hocaky a vysledok je stale len a len ten isty, ze to proste nespustim ani keby som sa rozkrajal. toto je asi naposledy co som kupil hru, ktora ma nieco spolocne s windows live a celkovo s microsoftom hocico okrem OS. naozaj nechapem ako moze tak neschopna banda vobec co i len zasiahnut do hry. celkovo je to extremne chaoticke. gamertag, live ucet, rockstar social club ucet, maily sem, maily tam, linkovanie, navody ako na to... keby som si nechcel zahra multiplayera, tak prisaham, ze je pre mna rychlejsie to stiahnut z rapidu a nahodit crack. ti, ktori si hru pocitvo kupia doplacaju najviac. keby som vedel co bude po kupe nasledovat, tak usetrim par eur. a koniec koncov uz nemam ani len chut to spojazdnit.
//GothaR:
//GothaR:
-
teklbery77
Amateur
Cawte chalani.kupil som GTA 4 cez STeam za lecne peniaze a hra ide aj multiplayer len po chvilke hrania v singleplayeri mi sekne hra a na plochu mi vyhodi "Program prestal pracovat".Neviete cim to moze byt?Ovladace mam najnovsie aj hardware je dobry.Ked som hraval warez gta 4 tak vsetko slapalo v pohode no mal som nainstalovane prve styry oatche okrem posledneho piateho.Preto sa pytam ci je treba instalovat patche aj do orig.hry.Dakujem.
omg nechapem co je na registracii do Live take zlozite, staci ist na http://live.xbox.com/en-GB/default.aspx -> hore vpravo Sign In -> dat mail -> vybrat nejaku krajinu a je to 
ked byvas v leeds tak to ide ! ale tu na SVK ako som pisal ze to nezmenis... a netrepal somToy M@ch!n3 napísal:omg nechapem co je na registracii do Live take zlozite, staci ist na http://live.xbox.com/en-GB/default.aspx -> hore vpravo Sign In -> dat mail -> vybrat nejaku krajinu a je to
pouzivas nejake anglicke proxy ? kedze teba registruje akoby si byval v Leeds...Toy M@ch!n3 napísal:ja byvam na slovensku ale nevadi
tak ako pisal turtlak ani mne to proste nejde aj ked sa na hlavu postavim a to mam originalne gta4.. teraz fungujem cez offline konto kedze toto mi nejde keby slo tak fachcim na nom.Toy M@ch!n3 napísal:nic nepouzivam omfg, normalne som vybral UK a nasiel som si nejaku realnua dresu v anglicku (kvoli Xboxu) vsak to vyskusaj a uvidis ze si tam mozes vybrat co len chces