Ja som savy rozbehal tak ze som pustil hru, spravil prvy save a exitol hru, nasiel som kde je ulozeny, prepisal som ho tym mojim zalohovanym ked som fical na XP a v pohode vsetko ide
GTA 4
Re: GTA 4
na tej stranke sa mi paci ten navod ako rozbehat savy na Win7 64bit 
Ja som savy rozbehal tak ze som pustil hru, spravil prvy save a exitol hru, nasiel som kde je ulozeny, prepisal som ho tym mojim zalohovanym ked som fical na XP a v pohode vsetko ide
To neviem. Ja mam 87% hry spravenej. Mam mozno polku holubov a par skokov. Ja som v podstate len nakopcil subore "SGTA400" a "SGTA412". Samozrejme vsetko moje. Ako sa to chova pri savoch od inych ludi netusim. Bo neviem ci nebudu aj v save nejako "zakodovane" info o Live ucte a pod.
So saveami je to tak, ze su viazane na konkretny Live ucet. Ked mate online ucty, tak vam savy po preinstalovani pojdu bez problemov, ale ked si napriklad spravite offline ucet a potom preinstalujete windows a spravite si znova offline ucet, tak ma uz ine id a savy nejdu. Existuju nejake programy na upravu suborov, ale mne to nefungovalo.
mam mensi problem s tou hrou,dnes som ju nainstaloval na bratov komp,ale nechce vobec spustit hru na tom pc je este gta san andreas ktora po instalacii gta4 tiez nechce spustit neviete kde je problem??
tak pita mi tu cd na tu hru tak cd vlozim a hru nespusti a nepusti ani san andreas ta hra isla ked v pc nebolo gta4GothaR napísal:3-mato-3: mas tam najnovsi patch? Pise to nejaku chybu?
Ostatni: co tak dnes o 19:00? Uz vas mam troch, tak z toho nieco moze byt, ked sa napoja este dalsi.
pise mi chybu z nieje nastavena farebna schema pre win7
Tu napis nick a danemu cloveku to posle request http://live.xbox.com/en-US/profile/Friends.aspx
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
da sa to aj v hre, stlacis HOME,friends a tam by malo byt hladanie 
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Neviete náhodou kde možem zobrať ten oblek z nemocnice?:D
//Scrubs - hospital scrubs (as worn by doctors, nurses and orderlies in medical wards), can be found during the mission Flatline (only available from the player's wardrobe if he or she took the outfit during the mission; not taking it will also make the mission harder by attracting police).
Inak sa už zohnať nedá ako v tej misii ?
//Scrubs - hospital scrubs (as worn by doctors, nurses and orderlies in medical wards), can be found during the mission Flatline (only available from the player's wardrobe if he or she took the outfit during the mission; not taking it will also make the mission harder by attracting police).
Vsak po tej misii ho mas na sebe a ked sa aj prezlecies, tak ho potom najdes v satniku.DeJF napísal:Neviete náhodou kde možem zobrať ten oblek z nemocnice?:D