vladko3007 napísal:jj hladal keby som to nasiel tak to tu nepisem nemam 15 ako vacsina.
Aj v pätnástich rokoch treba mať inteligenciu. A keď ty máš 32 rokov, tak buď klameš a si kapku na hlavu, alebo hovoríš pravdu a si totálne vybrakovaný, bez urážky. To že máš tetI som nepochopil, nuž nevadí, asi si myslel Deti, ale argument o PS3 a hrách je zaujímavý, len mi dokáž že to PS3 si kúpil ty a nie bohatý tatko.
vladko3007 napísal:HA HA keby som mal 14 alebo 15 tak si nedovolim kupit ps3 a ani hru mam dve teti jedna chodi to skoly a druha ma rok mam 32 ked chces vediet.
vladko3007 napísal:HA HA keby som mal 14 alebo 15 tak si nedovolim kupit ps3 a ani hru mam dve teti jedna chodi to skoly a druha ma rok mam 32 ked chces vediet.
tvoje prispevky posobia ako keby to pisal nejaky maly sopliak... navyse sa tu chvalis a pises ako keby si vyhral zavod alebo co...
a inak prva cast vety je uplny ROFL... aspon takto na vecer trosku srandy
a inak trosku ti odbieha pismeno D... je trosku daleko od T na to aby si ho minul az 2x
Šu-Do napísal:
a inak trosku ti odbieha pismeno D... je trosku daleko od T na to aby si ho minul az 2x
len raz sak to ma byt deti nie dedi hehe.. to len tak na okraj
a ked uz som tu tak sa spytam, nema niekto nake nove info ohladom pc verzie? datum vydania postaci
//edit: jaaj sorry
SchYzo napísal:len raz sak to ma byt deti nie dedi hehe.. to len tak na okraj
a ked uz som tu tak sa spytam, nema niekto nake nove info ohladom pc verzie? datum vydania postaci
Zdravim, chcem sa spytat ako tocit videa v gtaIV na ps3. Totiz som videl dost in-game videii ale v HD-kvalite. Teda asi tazko nahravali kamerou telku Rolling Eyes. A neviem ako to nahrat. Mam PHILIPS rekorder a skusal som s nim nahravat. No vzdy mi to nahravalo iba AV1 teda normalne programy. A ps3 mi hodilo na AV6 a ked spustim nahravanie a prepnem sa na AV6 a hram gtaIV tak mi to nahrava len ciernu tmu Confused. A este neviem ci to je podstatne, ale mam DIGI-TV. Alebo je snad na to naky program, ktory sa da stiahnut z netu? Mate s tym uz niekto skusenosti?
no cakal som od toho viac, ale moze byt ale ked uz tak si to natocim normalnou kamerou, ale som chcel normalne v hre natacat, napr. rekorderom... ale to sa asi normalne neda... skoda...