Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 04 Júl 2020, 5:26



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 4696 ]  Predchádzajúca  1 ... 231, 232, 233, 234, 235  Ďalšia

Choď na stránku
GTA 4
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.12.2013
Príspevky: 614
Bydlisko: Levice
Karma: Neutrál
Príspevok Re: GTA 4
Pojde mi gta4 na asus eah6670 1gb ddr5 4gb ram ddr3 1333mhz procesor mam zatial amd sempron x2 190 taktovani na 3,1ghz dakujem za rady.


25 Mar 2014, 19:39
Profil  
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.3.2014
Príspevky: 65
Bydlisko: Bratislava
Karma: Level -1a
Príspevok Re: GTA 4
Preboha vyskúšaj to alebo si pozri videá na Youtube. My tu niesme tvoji osobní asistenti.


25 Mar 2014, 20:03
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 2.11.2005
Príspevky: 18273
Karma: Level +6
Príspevok Re: GTA 4
lukostrel77.. hru by si mal spustiť, ale bude to pekné sado-maso.. iba na nízkych detailoch. Keby si vymenil procesor za 4jadro, bolo by to určite oveľa lepšie..


25 Mar 2014, 20:12
Profil  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.12.2013
Príspevky: 614
Bydlisko: Levice
Karma: Neutrál
Príspevok Re: GTA 4
brm píše:
lukostrel77.. hru by si mal spustiť, ale bude to pekné sado-maso.. iba na nízkych detailoch. Keby si vymenil procesor za 4jadro, bolo by to určite oveľa lepšie..
Monitor ma 19palcovi 1440x900 to nieje az take rozlisenie aby mi to neslo.


25 Mar 2014, 20:14
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 2.11.2005
Príspevky: 18273
Karma: Level +6
Príspevok Re: GTA 4
Tak ak to vieš, načo sa pýtaš? :)

Mne na 1280x1024, 8800GT 512MB, E6750 (výkonostne asi porovnateľný hw s Tvojím) sekalo a musel som mať priemerné až podpriemerné nastavenia detailov.. a veľmi nepomohol ani upgrade na GTX285. Až po kúpe nového 4jadrového cpu hra bola pekne plynulá aj na plných detailoch na 1280x1024 (moje 17" LCD).

;)


25 Mar 2014, 20:24
Profil  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.12.2013
Príspevky: 614
Bydlisko: Levice
Karma: Neutrál
Príspevok Re: GTA 4
brm píše:
Tak ak to vieš, načo sa pýtaš? :)

Mne na 1280x1024, 8800GT 512MB, E6750 (výkonostne asi porovnateľný hw s Tvojím) sekalo a musel som mať priemerné až podpriemerné nastavenia detailov.. a veľmi nepomohol ani upgrade na GTX285. Až po kúpe nového 4jadrového cpu hra bola pekne plynulá aj na plných detailoch na 1280x1024 (moje 17" LCD).

;)

Pomohol by aj amd phenom 8650 ten mam poruke doma u bratranca.alebo amd athlon ii x4 620


25 Mar 2014, 20:41
Profil  
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.3.2014
Príspevky: 65
Bydlisko: Bratislava
Karma: Level -1a
Príspevok Re: GTA 4
Athlon áno, phenom je šrot. Celkovo AMD procákom sa vôbec nedarí v GTA 4 a brzdí to aj FX-9590


26 Mar 2014, 10:38
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.2008
Príspevky: 5962
Bydlisko: NO
Karma: Level +4
Príspevok Re: GTA 4
tak mne to na phenone x4 9650 islo ale na rozliseni 1280x1024,skoda ze som to vtedy nemohol vyskusat na full hd :?


26 Mar 2014, 14:55
Profil  ICQ  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.12.2013
Príspevky: 614
Bydlisko: Levice
Karma: Neutrál
Príspevok Re: GTA 4
typek61 píše:
tak mne to na phenone x4 9650 islo ale na rozliseni 1280x1024,skoda ze som to vtedy nemohol vyskusat na full hd :?

Tak ja mam doma aj tento procesor ale mam aj 9950 phenoma 125w .


26 Mar 2014, 15:40
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.2008
Príspevky: 5962
Bydlisko: NO
Karma: Level +4
Príspevok Re: GTA 4
tak si tam daj tento alebo toho phenoma II to je vykonnejsie


26 Mar 2014, 16:45
Profil  ICQ  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.12.2013
Príspevky: 614
Bydlisko: Levice
Karma: Neutrál
Príspevok Re: GTA 4
typek61 píše:
tak si tam daj tento alebo toho phenoma II to je vykonnejsie

Alen ten phenom 9950 je 125w a ja mam dosku do 95w ide mi ten procesor len nevie ci sa mi nedokazi zakladna doska ze je 125w? :?


26 Mar 2014, 17:20
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.2008
Príspevky: 5962
Bydlisko: NO
Karma: Level +4
Príspevok Re: GTA 4
nie ja som mal podobnu dosku na slabsie procesory (ASUS M2N-CM) a potom v servise flashli bios a nahodili cpu amd phenom x4 II 9650

tu neni pisany ako podporovany
https://www.asus.com/Motherboards/M2NCM_DVI/#support


26 Mar 2014, 18:23
Profil  ICQ  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.12.2013
Príspevky: 614
Bydlisko: Levice
Karma: Neutrál
Príspevok Re: GTA 4
typek61 píše:
nie ja som mal podobnu dosku na slabsie procesory (ASUS M2N-CM) a potom v servise flashli bios a nahodili cpu amd phenom x4 II 9650

tu neni pisany ako podporovany
https://www.asus.com/Motherboards/M2NCM_DVI/#support

Viem ze to neni podporovane ale ide mi ten procak len by som ho chcel podvoltovat aby mi ho uniesla doska a tak.


26 Mar 2014, 18:26
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.2008
Príspevky: 5962
Bydlisko: NO
Karma: Level +4
Príspevok Re: GTA 4
kassli na to nechaj to tak ako to je :D


26 Mar 2014, 18:28
Profil  ICQ  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.12.2013
Príspevky: 614
Bydlisko: Levice
Karma: Neutrál
Príspevok Re: GTA 4
typek61 píše:
kassli na to nechaj to tak ako to je :D

Ja viem len by som chcel vediet ze ked ho z 1.3volta podvoltujem na 1.075voltov tak ci znizim spotrebueste by som ho dal z2,6ghz na 1,8ghz chcel by som zo 125w dosiahnut iba 90w.Ja to chcem vediet iba tak ze ci je to mozne.


26 Mar 2014, 18:30
Profil  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.2009
Príspevky: 592
Bydlisko: Orava
Karma: Level +1
Príspevok Re: GTA 4
Stiahol som si GTA IV zo Steamu, keď spustím hru, ide stále loading screen a nenačíta sa a v nastaveniach grafiky mi píše 24mb, zatiaľ čo ja ich mám 4096.
Mám podobný notebook ako tento (s tým, že ja mám i5): http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-z50-7 ... 940121.htm


23 Sep 2014, 8:44
Profil  ICQ  
Moderátor
Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.2.2005
Príspevky: 18998
Bydlisko: KE
Karma: Level +6
Príspevok Re: GTA 4
Skus prejst toto: http://forums.steampowered.com/forums/s ... 1&t=762088


23 Sep 2014, 9:49
Profil  
Amateur
Amateur
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.9.2014
Príspevky: 12
Karma: Level -3
Príspevok Re: GTA 4
Asi mesiac som nehral GTA IV a tak sa pýtam či aktualizácia 1.1.2.0 vyšla teraz nedávno? Som trocha mimo lebo ak som zapol GTA IV tak mi ponuklo aktualizaciu ktoru so mstiahol a pritom mal som 1.7.0.0


25 Sep 2014, 18:15
Profil  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.8.2009
Príspevky: 855
Karma: Level +2
Príspevok Re: GTA 4
ten patch je v podstate pre Episodes from Liberty City .. zakladna hra má 1.7 a EFLC tento, ktorý vyšiel už velmi dávno len si ho asi nemal stiahnutý


25 Sep 2014, 20:42
Profil  
Amateur
Amateur
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.9.2014
Príspevky: 12
Karma: Level -3
Príspevok Re: GTA 4
ahá a ja sa tešil, že to ešte lepšie optimalizovali :)


25 Sep 2014, 20:59
Profil  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 4696 ]  Predchádzajúca  1 ... 231, 232, 233, 234, 235  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.242s | 12 Queries | GZIP : Off ]