na tento bug som prisiel dnes a som cumel "co? on je este stale zivy?!"
GTA san andreas bug
GTA san andreas bug
na tento bug som prisiel dnes a som cumel "co? on je este stale zivy?!"
-
lekoklatik
VIP
to je to - ze to prezil padom na helikopteru... skusil som padnut na zem a bolo koniec; btw chcel bych vidiet co by sa stalo kebych padol z mensej vysky tak, ze by sa vrtule este stale tocili. zeby ho to rozstvrtilo?Opak napísal:zaujímavé..možno tu bude tým že si padol na tú helikopteru....možno keby padneš nazem tak si dead
tema o bugoch v GTA: SA tu nie je 
napokon som nasiel dalsi bug... ak mate vypnuty frame limiter, tak v misii Fender Ketchup (len co dokoncite letecku skolu a zavola vam Woozie) sa zasekne pribeh v cut-scene, to auto s tym typkom priviazanym na kapotu bude len stale zgriet o stenu a nicim sa to neda zrusit, ani ESCapom... na silnejsich procesoroch (na mojom dualcore 3.2GHz Athlone mi to robilo)
napokon som nasiel dalsi bug... ak mate vypnuty frame limiter, tak v misii Fender Ketchup (len co dokoncite letecku skolu a zavola vam Woozie) sa zasekne pribeh v cut-scene, to auto s tym typkom priviazanym na kapotu bude len stale zgriet o stenu a nicim sa to neda zrusit, ani ESCapom... na silnejsich procesoroch (na mojom dualcore 3.2GHz Athlone mi to robilo)