Hľadám strojára
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Hľadám strojára
Hľadám strojára, kt. by dokázal urobiť výrobný postup jednoduchej súčiastky... Pre niekoho pár minút roboty... Ako odmenu môžem poslať nejaké tie drobné na účet. 
Re: Hľadám strojára
Co vsetko by mal vyrobny postup obsahovat? Je potrebne to urobit na tvoju suciastku alebo lubovolnu?
-
theBliZZard
Star
Oj, som sa tych vyrobnych postupov upisal na strednej
predpokladam, ze potrebuje nieco taketo. Keby som si to dobre pamatal a bol na to cas, aj by som ti pomohol 
Svacni sem nejaky vykres, nacrt tej suciastky. Nejake poziadavky? Material, povrchova uprava, mechanicke vlastnosti...
Niekto sa hadam chyti.
Niekto sa hadam chyti.
-
redliner
King
Stručný náčrt s rozmermi, ak by nejaké rozmery nepasovali tak ich kľudne zmeňte,robil to bratranec ktorý chodí na strednú čiže nejaké chyby sa môžu kľudne objaviť. Výrobný postup by mal vyzerať ako hore písal theBliZZard.
//autoeditácia príspevku (20 Okt 2013, 22:57)
Chlapi potrebujem vedieť,či sa niekto zhostí tejto úlohy... Ako som už spomínal tak môžem poslať na účet aj nejaké tie drobné.
//autoeditácia príspevku (20 Okt 2013, 22:57)
Chlapi potrebujem vedieť,či sa niekto zhostí tejto úlohy... Ako som už spomínal tak môžem poslať na účet aj nejaké tie drobné.
-
theBliZZard
Star
Tak je to uz nejaky ten rocik, co som chodil do skoly, takze uz si nepamatam, vypocet reznych podmienok, a pod. To si mozes vygooglit, alebo ak to potrebujes pre seba do skoly, tak to asi budes vediet lepsie. Ale nie je to nic tazke. Urcis si polotovar napr. hranol 40x80. Upnes do frezy jednu stranu, urobis "obvod" a navrtas diery. Potom to upnes na kanta a vyfrezujes tie drazky. Ten postup bude na par krokov...
-
redliner
King
Ďakujem za odpoveď,no predsa keby sa len niekto našiel,kto by to zbúchal bol by som veľmi rádtheBliZZard napísal:Tak je to uz nejaky ten rocik, co som chodil do skoly, takze uz si nepamatam, vypocet reznych podmienok, a pod. To si mozes vygooglit, alebo ak to potrebujes pre seba do skoly, tak to asi budes vediet lepsie. Ale nie je to nic tazke. Urcis si polotovar napr. hranol 40x80. Upnes do frezy jednu stranu, urobis "obvod" a navrtas diery. Potom to upnes na kanta a vyfrezujes tie drazky. Ten postup bude na par krokov...