nazdar.. na lokalnej sieti Lan na intraku sa namna niekto dostal..moja chyba...mal som povolene zdielanie aj menenie suborov:( a ukradol mi sukromne fotky...vytvoril mi tam ale txt subor-provokacny...chcel by som som vediet ako zistit meno compu s ktoreho to bolo vytvorene....velke DIK:)
hackli jak hackli....kedze pises ze si mal povolene zdielanie suborov tak sa necuduj ze to spravili....tvoja chyba...mal si si minimalne dat heslo na to
ROFLLLL..neda mi sa nezasmiat......jedna rada..vypni si aj systemove zdielanie vo win xp ...neni to na skodu....hlavne ak mate na sieti niekoho s linuxom
Neviem či sa da hentomu povedať že ťa hackli ked si ich sam pozval do svojho PC (ešte že existuju lamy)
zistiš iba ak maš neaky sledovaci soft v pc čo si myslim že nemaš (naštuduj si načo služia práva v pc)
banditt napísal:ja som len chcel nejaky soft ktory zisti meno autora suboru..ale vidim ze sranda je sranda...fakt dik...neviem kto je tu lamka:))
Tak ten soft by musel byť veštiaci! iba ak sa dotyčny podpisal a nechal ti tel čislo na seba. jasne že nič take nieje iba ten sledovaci soft ale to by si ten soft musel mať už vtedy aktivny na pc. čiže zabudni a zabezpeč si to!