ja som sem asi pred polrokom pridaval nieco podobne a nezozalo to uspech velmi... kazdopadne pred par dnami mi kamos poslal tuto slovensku verziu a za polhodku to bolo hotove
sorrka .... ospravedlnujem sa...nepatrilo to asi prave do tejto temy ale tiez je to hadanka.....a co stym???no ze co z toho ako jako....proste hadanka...vysvetlenie :d
Ja som to tam napísal hneď, lebo mi to prišlo jasné.. ale dal som tam malé písmeno.. vyskúšal som všetko, čo tam mohlo byť a potom som teda bezradný hľadal na nete. Tam so to našiel.. a bolo to tam s veľkým písmenom, skoro ma j*blo...
ta hadanka je na to aby ste pouzivali vlastny rozum a nie cudzi .. i ked na niektoru "otazku" neviem riesenie tak sa pokusim pouzit google alebo trochu viac porozmyslat .. ale nie sa tu pytat ze co je riesenie
tka to tu mozem rovno napisat spoiler na vsetky otazky a bude po parade .. i ked su tu uz asi vsetky otazky prezradene ..
Lub0$ napísal:No ukaz mi jedneho cloveka, ktory to presiel cele sam, bez pomoci inych, bez pomoci netu a googlu.....myslim ,ze to nedakazal ani jeden...takze tisko
bez google nerealne....uz len kolko ludi na slovenku vie po svedsky???
Lub0$ napísal:No ukaz mi jedneho cloveka, ktory to presiel cele sam, bez pomoci inych, bez pomoci netu a googlu.....myslim ,ze to nedakazal ani jeden...takze tisko
jj, cista pravda, mne sice nepomahal nikto ale nagooglil som sa dost
napr. ja som to presiel sam, pravdaze s pomocou googlu .. a ked pisem, ze som to presiel sam tzn. ze som nevyhladaval pomoc od ostatnych .. trochu som sa potrapil pri niektorych ale uhadal som to .. a nie ked si to precitam, 1 min. porozmyslam ..neviem tak uz tu hned pisem, ze ci to niekto nevie ..
a btw. samozrejme pri tych cudzich slovach bolo nutne pouzit google ..