Half Life 2 EP2

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
T1n0
Medium Expert
Medium Expert

Half Life 2 EP2

Príspevok od používateľa T1n0 »

Takže mám "kopírovaciu" verziu hry half life 2 episode one, a mám grafiku GeForce 4MX 128MB, na tejto grafike to môjmu kamošovy beží v poho, no mne robí, zapnem hru, ukáže intro, hodí loading, a hodí mi nazad do win-ka, a napíše:

Engine Error

The game has required directx 8 minimum to run

a ja mám direct 9 tak neviem :?
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

No to by ti malo ist pohode, HL2EP1 som hral na GF2. Skus preinstalit ovladace a aj DX, mozno pomoze.
T1n0
Medium Expert
Medium Expert

sk´šal som aj na ovládači čo som mal ku grafike, a aj od najnovšieho ovládača od nvidie pre túto kartu, a aj dx, nič, nepomohlo
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

ten error nehadze kvoli DirectX v PC ale kvoli tomu ze grafika asi nepodporuje DirectX 8 :roll:
T1n0
Medium Expert
Medium Expert

hlavne že mám deviatku a ostatné hry čo potrebujú osmičku bežia ako majú.. :)

//autoeditácia príspevku ( 25 Aug 2008, 4:55 )
ok trochu som o tom študoval a zistil som že niektorým to ide norm. a iným nie,, tým čo nie, tý musia nejako editnúť súbor engine.dll v zloške bin, a existuje aj patch, na ktorý sú bohužial linky zmazané, neviete o tom niečo?

//autoeditácia príspevku ( 25 Aug 2008, 5:43 )
jediné čo z tohto viem vyčítať, je že použil program PVDasm, ktorý mám....inak nič :?

//autoeditácia príspevku ( 25 Aug 2008, 6:09 )
No tak zas som pokročil :D nejdem vám popisovať čo spravil, lúštil som to hodinu, ale som si 100% istý že som spravil presne to čo on, ale nepomohlo :(

podla tohto videa som to zistil ;)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Trápila ma podobná situácia, kde bol výsledok rovnaký.

Ja som sa nestretol s uvedenou hláškou, ale s chýbajúcimi textúrami. A to preto, lebo páni piráti z časového dôvodu ukuchtili release, kde boli textúry len pre grafické karty podporujúce Direct X 9.0 (tu nejde o to, aký Direct X máš nainštalovaný, ale čo dokáže Tvoja grafika).

Môj problém vyriešil až patch od tej istej "tvorivej zostavy", kde boli textúry aj pre "starú školu".
T1n0
Medium Expert
Medium Expert

áno a pošleš mi ten patch ss-kou? :)

//autoeditácia príspevku ( 25 Aug 2008, 21:05 )
btw, moja karta PRESAHUJE minimálne požiadavky pre túto hru :-) a utiahne DX9.0 v pohode :) v tom chyba nebude ale patch by sa zišiel :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

T1n0 napísal:a utiahne DX9.0 v pohode :) v tom chyba nebude ale patch by sa zišiel :wink:
neutiahne.. ty si tak ci tak pustas hru v DX7.. to je max, co tvoja VGA podporuje...
T1n0
Medium Expert
Medium Expert

omfg, a ako my vysvetlis ze hry z minimaliou DX9.0, mi niektore idu?! a mam nainstalovany dx9.0...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

proste tvoja VGA z Hardwarovej stranky nepodporuje DX vyssie ako 7.. :)
cize nikdy ti nezobrazi DX 8 a viac
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

T1n0 napísal:omfg, a ako my vysvetlis ze hry z minimaliou DX9.0, mi niektore idu?! a mam nainstalovany dx9.0...
presne tak tvoja graficka karta podporuje directx 7 a nespravis s tym nic aj ked sa postavis na hlavu :D , 4ti rada mala dx8.0,fx 9.0b,6 9.0c, 7 9.0c, 8 dx 10 200 rada nakoniec tiez 10, radeony boli vzdy popredu v tomto , ten dx 9 co mas nainstalovany mas len softwarovy ale hry ktore vyzaduju hw podporu dx 9 nepustis nikdy
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

len upresnim ze 4 rada mala DX7.. az Geforce 4TI verzie mali DX8
v podstate ako si aj napisal...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:len upresnim ze 4 rada mala DX7.. az Geforce 4TI verzie mali DX8
v podstate ako si aj napisal...
ved jasne mx dx7 ti dx8.0
pritom aj starsie radeony mali uz dx 8.1 :) a preto na nich slapali hry ovela dlhsie ako na ti rade
T1n0
Medium Expert
Medium Expert

ehm dobre, ale ako my vysvetlíte že tieto hry, ktoré hrávam takmer každý den, mi idú?

San Andreas - DX9.0c
http://www.abcgames.sk/?p=hry_zobraz&ID=7938
Painkiller - DX8.1
http://www.pcgames.sk/pocitacove-hry/1569/
NFS: most wanted - DX9.0c
http://needforspeed.sk/gameinfo.php?id=88

NEVYMYSLEL SOM SI TO, AJ TAK, AKÝ BY TO MALO VÝZNAM.. :roll:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

T1n0 napísal:ehm dobre, ale ako my vysvetlíte že tieto hry, ktoré hrávam takmer každý den, mi idú?

San Andreas - DX9.0c
http://www.abcgames.sk/?p=hry_zobraz&ID=7938
Painkiller - DX8.1
http://www.pcgames.sk/pocitacove-hry/1569/
NFS: most wanted - DX9.0c
http://needforspeed.sk/gameinfo.php?id=88

NEVYMYSLEL SOM SI TO, AJ TAK, AKÝ BY TO MALO VÝZNAM.. :roll:
pre boha ale ved tie hry dx9.0c ani nevideli :D za to ze ich ptorebujes na spustenie mat nainstalovane neznamena ze v tych hrach su pouzite a keby aj tak na tvojej grafike sice idu ale nepustis vsetky detaily ako karta ktora podporuje dx9.0c chapes ? a hry ktore ti nejdu nemaju moznost obmedzit detaily na nizsi dx cize sa ti nemaju ako prisposobit a tym padom ich ani nepustis :) , inak k tomu hl 2 , dodam zakladny hl2 isiel hrat aj na dx 7 8 9 hl2 ep1 myslim este tiez ale nie uz moc uspesne na kazdej starsej no napr hl2 ep2 si uz nezahras tam to uz zrusili to ma rovnake ako u ostatnych hier ked tam moznost obmedzenia je pustis aj ked velmi zle ak nieje smola :)
T1n0
Medium Expert
Medium Expert

ok teda, tak sory že som sa choval ako debil, ale stále ma zaráža jedna vec, ako to ten chlapík spravil na tom videu, teda viem ako to spravil ale že akoto že jemu to ide, lebo na cucaji kde som to stahoval bola diskusia k tomu, a pár ľudí si túto chybu tiež odstránili, ale mali niektorý problém z textúrami :-)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

T1n0 napísal:ok teda, tak sory že som sa choval ako debil, ale stále ma zaráža jedna vec, ako to ten chlapík spravil na tom videu, teda viem ako to spravil ale že akoto že jemu to ide, lebo na cucaji kde som to stahoval bola diskusia k tomu, a pár ľudí si túto chybu tiež odstránili, ale mali niektorý problém z textúrami :-)
to sice neviem uz poradit podla mna by si mal rychlejsie za den zarobene na nejakej brigade na novsiu grafiku :D ja som napr predal geforce fx 5600 pred tyzdnom za 450sk :roll: , inak to video co si poslal je pre episode 2 nevadi ?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Rychlejsie, ako na novu grafiku, zarobi na brigade na originalku, ktora fachci bezproblemovo. Ale niekto to proste berie ako zivotny styl, za kazdu cenu setrit na vsetkom, kradnut co sa da, a otravovat potom so znamymi problemami slusnych ludi.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

KoCi napísal:Rychlejsie, ako na novu grafiku, zarobi na brigade na originalku, ktora fachci bezproblemovo. Ale niekto to proste berie ako zivotny styl, za kazdu cenu setrit na vsetkom, kradnut co sa da, a otravovat potom so znamymi problemami slusnych ludi.
ved to ale myslim ze ta grafika mu pomoze viac ako originalka ktora mu bude aj tak sekat jak fras :lol:
T1n0
Medium Expert
Medium Expert

UFFF, sory, ja som od začiatku myslel EP2, tá téma je preklep, EP 1 mi ide v pohode, idem to premenovať :)
Napísať odpoveď