hamachi
hamachi
Zravim lidi chcem sa spytat ohladom hamacchi.. mam takovy problem.. ked sa mi skonci 30 dnova verzia tak mi skoro pri kazdom hracovy nabehne modra sipka cize s nim nemozem hrat lebo mame slabe spojenie ... pokym mam nanovo nainstalovane hamachi prvych 30 dni nemam modru sipku u nikoho a ked skonci tak skoro u vsetkych.. da sa to nejako vyriesit inac ako by som mal stale kazdy mesiac nanovo instalovat hamachi a tym padom musim menit ip adresu? vopred dik za odpovede
Počkať, ako je to možné? Veď Hamachi nie je trialware, ale freeware, nie? Ja som s ním nemal žiadny problém, možno iba inštaluješ nejakú čudnú verziu, pretože ono by Ti nemalo začať po 30 dňoch vypisovať, aby si si Hamachi kúpil. Premium nie je vyžadované k tomu, aby si mohol Hamachi využívať k LAN hraniu.
ano mozem pokracovat s hamachi vypisuje mi to ze sa skoncila 30 dnova verzia ale pokracovat mozem nadalej.. jedna sa o to ze pri hracoch na sieti na hamachi su hviezdicky.. potom ako sa skonci 30 dnova verzia tak mi hviezdicky zmiznu a su tam modre sipky co znamena ze je strasne slabe spojenie cize hrat je nemozne.. lebo to strasne seka.. ostatnym hracom to ide v pohode tak neviem kde je problem
//autoeditácia príspevku ( 10 Feb 2009, 19:44 )
jasne da bud si kupis premium alebo prejdes na garenu
aku garenu??
//autoeditácia príspevku ( 10 Feb 2009, 19:44 )
jasne da bud si kupis premium alebo prejdes na garenu
aku garenu??
Warcraft 3 Hamachi
ked chce ktosi podrtit Warcraft 3 s versiu 1.21
Srnka war3
Srnka2 war3
Srnka3 war3
Srnka4 war3
- u niektorich by nemalo pitat heslo ak sa opita tak tusim 1234
Srnka war3
Srnka2 war3
Srnka3 war3