Hanbím sa
-
PACO8
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak toto je aj moj problem, ale v dnesnej dobe uz mozes len tazko zistit komu verit mozes a komu nie. A najcastejsie to je ak si s nejaku babu co poznas pises o dovernych veciach a nakoniec zistis ze ma okolo seba dalsich 10kamaratokPatyk napísal:Ja mam presne ten isty problem stou hanblivostou a najväcsi, ze ked mi nejaka baba hovori, al. pise pekne veci o mne tak ja jej neverim...nemam sebadoveru a dost je to pre mna tazke v spoznavani bab
//spike97 16 rokov
-
Začiatok Konca
Professional
PACO8 : to potom ešte máš času dosť....každým rokom to budeš mať čoraz lahšie.
mycreed : nie u každého to čas vyrieši...sú ludia ktorý nikdy nebudú vedieť baliť baby každý piatok bez toho aby sa aspoň trocha zahambili....to bude asi aj tvom problém...a predpokladám,že aj môj
...ja by som odporúčal sa zoznámiť s babami cez kamarátov,to je asi najjednoduchší spôsob.
btw : ten citát,je naozaj pekný.
mycreed : nie u každého to čas vyrieši...sú ludia ktorý nikdy nebudú vedieť baliť baby každý piatok bez toho aby sa aspoň trocha zahambili....to bude asi aj tvom problém...a predpokladám,že aj môj
btw : ten citát,je naozaj pekný.
-
Začiatok Konca
Professional
-
erytrocyt
VIP
dýchneš na ňu sťa krčma, vyberieš hrebeň, česneš si jednu, oprášiš lupiny z pleca a už si single tak ako si bol aj predtým. Nehovorím, nie je naškodu dať si pohárik. Ale v rámci slušnosti, a najlepšie vtedy keď prijme tvoje pozvanie naň. Vtedy to je jedno, lebo cítiť aj z nej.Pezzo napísal:necital som prispevky, tak neviem ci to uz niekto spominal, ale daj si tak 2 poldecaky a uvidis ze hned budes lepsi tanecnik, recnik, humorista.......... Good luck
-
PACO8
Light Professional
To vies, po par poharikoch je hned kazda zena o nieco krajsiajancosv napísal:no s tym alkoholom, mam kamarata ktory ked ide za dajakymi babami tak furt iba natrieskany jak pes, ale ked je triezvy tak sa im vyhyba milovymi krokmi, tak sa hambi
Tak ale vypit si ked idem za babou ktora sa mi paci to nie. Maximalne v ramci slusnosti 1-2 pohariky. Ale zasa su aj baby, ktore byvaju casto omnoho viac "spolocensky unavene" co tiez zasadne nemusim.
-
midnight_man
Guru