Hanbím sa

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
eNeS
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eNeS »

Ja mam presne ten isty problem stou hanblivostou :? a najväcsi, ze ked mi nejaka baba hovori, al. pise pekne veci o mne tak ja jej neverim...nemam sebadoveru a dost je to pre mna tazke v spoznavani bab :?
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Patyk napísal:Ja mam presne ten isty problem stou hanblivostou a najväcsi, ze ked mi nejaka baba hovori, al. pise pekne veci o mne tak ja jej neverim...nemam sebadoveru a dost je to pre mna tazke v spoznavani bab
Tak toto je aj moj problem, ale v dnesnej dobe uz mozes len tazko zistit komu verit mozes a komu nie. A najcastejsie to je ak si s nejaku babu co poznas pises o dovernych veciach a nakoniec zistis ze ma okolo seba dalsich 10kamaratok :?

//spike97 16 rokov :wink:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

ďakujem pekne...takých ľudí strieľať do hlavy.. :( je to jednoznačne pekné svinstvo...

K téme: prečo jej neveríš?.. aká je možnosť, že si z teba bude uťahovať?..minimálna..tak perčo to neskúsiš?..okrem toho to sa dá vidieť, keď ten záujem len predstiera.. Chlapi, hlavu hore.. a choďte loviť.. :D
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Čas všetko vyrieši...neviem kolko máte rokov,ale ešte veľa nemôžete mať...nebojte sa týmto každý prešiel...a poviem pravdu aj ja som vtom období,ale mňa to velmi neštve,aj ked bol by som rád,keby lovenie išlo lahšie.
Ved tie 2-3 roky si počkám.
mycreed
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mycreed »

no neviam ako ostatny ale ja mam 20 a uz ma to stve....ale jedno motto co som pocul sa mi nehorazne pacilo a patri to sem :
Nedovol aby ťa strach z prehry vyradil z hry.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

PACO8 : to potom ešte máš času dosť....každým rokom to budeš mať čoraz lahšie.
mycreed : nie u každého to čas vyrieši...sú ludia ktorý nikdy nebudú vedieť baliť baby každý piatok bez toho aby sa aspoň trocha zahambili....to bude asi aj tvom problém...a predpokladám,že aj môj :lol: ...ja by som odporúčal sa zoznámiť s babami cez kamarátov,to je asi najjednoduchší spôsob.
btw : ten citát,je naozaj pekný.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Tak možno nebudeš loviť ty(vy), ale budete lovení.. :D :twisted:
21stano21
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 21stano21 »

Chobotik napísal:Presne tak chce to prax... Alebo si dat 3-4 poldecaky a uz sa hanbit nebudes :)
jasneee mne presne toto pomaha
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

jj...ked si vypijes tak to ide lahko. Komunikacia bude taka volnejsia, lebo sa nebudes HANBIT a taktiez nebudes mat problem zajst s babou aj dalej, ked budes chciet :)

ale samozrejme, ze sa treba naucit nehanbit sa aj za triezva. Nemozeme sa spoliehat len na alkohol :D
jancosv
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jancosv »

no s tym alkoholom, mam kamarata ktory ked ide za dajakymi babami tak furt iba natrieskany jak pes, ale ked je triezvy tak sa im vyhyba milovymi krokmi, tak sa hambi :lol: . Neje natom nic iba si verit, a ked ta aj odkopne sa zasmiat, a ist skusit za druhou, raz to vyjde urcite :wink:
Sunrise
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Sunrise »

Musíš si začať veriť a byť sebavedomejší. Ak sa budeš hanbiť, tak tým v živote nikdy nič nezískaš.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Pezzo napísal:necital som prispevky, tak neviem ci to uz niekto spominal, ale daj si tak 2 poldecaky a uvidis ze hned budes lepsi tanecnik, recnik, humorista.......... Good luck :wink:
dýchneš na ňu sťa krčma, vyberieš hrebeň, česneš si jednu, oprášiš lupiny z pleca a už si single tak ako si bol aj predtým. Nehovorím, nie je naškodu dať si pohárik. Ale v rámci slušnosti, a najlepšie vtedy keď prijme tvoje pozvanie naň. Vtedy to je jedno, lebo cítiť aj z nej.
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

jancosv napísal:no s tym alkoholom, mam kamarata ktory ked ide za dajakymi babami tak furt iba natrieskany jak pes, ale ked je triezvy tak sa im vyhyba milovymi krokmi, tak sa hambi
To vies, po par poharikoch je hned kazda zena o nieco krajsia :D
Tak ale vypit si ked idem za babou ktora sa mi paci to nie. Maximalne v ramci slusnosti 1-2 pohariky. Ale zasa su aj baby, ktore byvaju casto omnoho viac "spolocensky unavene" co tiez zasadne nemusim.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ked si mam ist vypit tak najprv slusne zistim ci si obcas da, a ak ano tak najskor cervene vinko :) to je moja klasika (cervene vino ma svoju povest) niekedy to uplne staci....
Napísať odpoveď