HDD lan pomoc
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
No a takto ja som pripojeny od satro tak aj ten druhy pocitac by musel byt prihlaseny do satra? ci tam by som nemusel mat pristup na net?t0m4s3 napísal:Potrebujes verejnu IP a to je takmer vsetko. Pocitac pripojis do siete a pokial mas verejnu IP, je dostupny pre kazdeho na svete, takze pokial tam nejaky CS server bude bezat, moze sa nan ktokolvek pripojit.
-
hojko
Site Admin
Pocitac mozem mat aj v Kambodzi, je jedno kde bude. Ako chces robit internetovy server bez pripojenie do internetu???
Myslim, ze nemas ani zakladne ponatie o tom, co vsetko by si potreboval. V prvom rade si zozen PC, potom budes potrebovat dobre pripojenie do internetu (najma co sa tyka uploady a stabiliny konektivity) a tym poslednym dolezitym je verejna IP adresa. Ak mas verejnu IP adresu a mas doma dva PC, tak treba pouzit router a spravit NAT (presmerovat port) pre porty CSka, standardne je to 27015. Ak verejnu IP nemas, opytaj sa providera, stoji to tak 100-250 korun mesacne.
Myslim, ze nemas ani zakladne ponatie o tom, co vsetko by si potreboval. V prvom rade si zozen PC, potom budes potrebovat dobre pripojenie do internetu (najma co sa tyka uploady a stabiliny konektivity) a tym poslednym dolezitym je verejna IP adresa. Ak mas verejnu IP adresu a mas doma dva PC, tak treba pouzit router a spravit NAT (presmerovat port) pre porty CSka, standardne je to 27015. Ak verejnu IP nemas, opytaj sa providera, stoji to tak 100-250 korun mesacne.
-
GIGABYTE
King
2 pc mam aj 3 by som mohol aj zajtra mat ten pomaly myslimhojko napísal:Pocitac mozem mat aj v Kambodzi, je jedno kde bude. Ako chces robit internetovy server bez pripojenie do internetu???![]()