HDD repair

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Monako2
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

HDD repair

Príspevok od používateľa Monako2 »

dal by sa nejako opravit hdd, ktory vydava bzukot? stalo sa to pri zapajani do noveho pc, ale ten hdd som pouzival pred tym asi rok. je to WS 80 Gb, ale najvacsi problem je to, ze som to bral lacno a bez zaruky.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

mechanicku chybu z asi neopravis...neviem si celkom predstavit ten bzukot, ale ak je k tomu pridane aj cvakanie, tak si zacni niekam zalohovat data...Skus spustit checkdisk a pozri si kolko mas chynych klastrov....
vilko
Light Professional
Light Professional

Re: HDD repair

Príspevok od používateľa vilko »

Monako2 napísal:dal by sa nejako opravit hdd, ktory vydava bzukot? stalo sa to pri zapajani do noveho pc, ale ten hdd som pouzival pred tym asi rok. je to WS 80 Gb, ale najvacsi problem je to, ze som to bral lacno a bez zaruky.
mne bzukotal jeden starsi 2 a pol palcovy 40gigovy disk,,ten bzukot vydavalo nieco,co nelietalo nad platnou ale sa o nu trelo,,ten disk este par tyzdnov fungoval,ale ked dlhsie zapisoval alebo cital,tak sa nadmerne zahrieval az prestal reagovat,,takze,,zacni setrit na novy :?
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

ja uz mam novy, lebo on uz nejde vobec. ale rad by som ho nejako rozbehal. pocul som op jednom chalanovi, ktory vraj pouzije veci z ineho hdd a dokaze ho rozbehat, ale neviem.
je to taky bzukot tak cca. 2 sec intervaloch - ticho bzukot ticho... ako keby nieco do seba naraza a trie o seba
vilko
Light Professional
Light Professional

Re: re

Príspevok od používateľa vilko »

Monako2 napísal:ja uz mam novy, lebo on uz nejde vobec. ale rad by som ho nejako rozbehal. pocul som op jednom chalanovi, ktory vraj pouzije veci z ineho hdd a dokaze ho rozbehat, ale neviem.
je to taky bzukot tak cca. 2 sec intervaloch - ticho bzukot ticho... ako keby nieco do seba naraza a trie o seba
ak je to mechanicka vada platny alebo hlaviciek,tak mas smolu,,jedine co je rozumne vymienat su el. obvody,najlepsie s celym plosakom,,ale z identickeho disku
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

asi jediny sposob by bol zohnat niekoho co ma ten isty tip a na jeho blok to ist reklamovat, samozrejme ak tam neni pisane cislo disku.
Napísať odpoveď