HDD zasekava

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Daniel9911
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

HDD zasekava

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Cavko mam PC zostavu
AMD Athlon 6000+ dual core
MSI K9N SLI
2GB DDR2 Ram
1x320GB HDD
1x1TB HDD
1xDVD +/-R NEC
1xDVD +/- R ASUS
9800GT Grafiku 512MB
Forton BLue storm 2 500W

chcem sa spytat niekedy pri zapinani aj pri praci v systeme mi zasekava 1TB HDD kamos vravi ze mi nestiha zdroj a preto moze to byt preto alebo je vadny HDD niekedy mi zvykne aj blue screen vyhadzovat PC a dumpinguj a pri resete mi stare startuje a stale mi zapina chdisk a kontoruluje HDD pls poradte
brm
Darca
Darca

Re: HDD zasekava

Príspevok od používateľa brm »

Zdroj by teoreticky mal stíhať (ak nie je chybný). Skús skontrolovať káble, či sú dobre zapojené, prípadne ich vymeň.. napoj disk na inú vetvu zo zdroja.

Tiež si cez nejaký program skontroluj SMART hodnoty a celý disk na chyby (doporučujem HD Tune).

Vyskúšaj disk v inom kompe, či robí to isté.. ak áno, chyba je v disku.. ak nie, chyba je v Tvojom počítači (zlý zdroj, zlé koncovky/káble, zlá doska)..
Daniel9911
Professional
Professional

Re: HDD zasekava

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

hm ahha no teraz ho formatujem a potom pustim HD tune kable su dobre bo mam este jedne HDD tam som ho prepojil aj sata napajaci aj sata datovy a idu v pohode doska keby bola zla tak by mi nasla ani jeden HDD podla mna a zdroj by nemal byt chybni alebo neviem bo HDD mi teraz prave ide len niekedy zasekava ale este ho formatujem potom pustim HD tune a uvidime

//autoeditácia príspevku (19 Jan 2010, 16:44)
cavko naformatoval som HDD a mal som 931.51 GB a potom 931.40GB a teraz mam 931.39GB tak uz neviem zatim sa neskoncil HT tune robim error scan a mam urobit iny test ?? Pls porad :)
Napísať odpoveď