z http://www.hej.sk uz som kupoval viackrat a ok
ale teraz naposledy nemam dobru skusenost
v piatok doobeda som si objednal notebook kurierom (pisu ihned k odberu - rychle dodanie)
dnes je utorok, zachvilu vecer a kurier stale nevola
dostal som cislo balika ze mam volat do DPD,
tak som volal aspon 15krat ale marne stale tam bezi ta muzika ze vsetko je obsadene, ste v poradi cakajte prosim
tak cakam pri tej odkazovej muzike eura bezia a stale to iste dookola neda sa dovolat
tak som skusil cez www stranku DPD zadat cislo balika a vyhodilo mi ze balik trci v Ziline pritom ja som z KE.
co je to za kuriera ze to tak trva, a ked clovek nahodou potrebuje odcestovat tak si moze piskat
HEJ.sk - DPD ?
Re: HEJ.sk - DPD ?
a v com chces poradit?
objednal si si to v piatok, to vacsinou znamena ze ti to poslu v pondelok
nakolko je predvianocny cas + kopa snehu tak to asi tak rychlo nejde
objednal si si to v piatok, to vacsinou znamena ze ti to poslu v pondelok
nakolko je predvianocny cas + kopa snehu tak to asi tak rychlo nejde
aj ked maju tovar na sklade neznamena, ze to bude k odberu v ten isty den/na druh den (ako napr alza)
v nedelu poobede sme spravili objednavku v hej (tovar ihned k dodaniu) a az dnes dosla sms, ze je to pripravene k vyzdvihnutiu v ba
ale aj tak to bolo v celku rychle na to, ze idu vianoce
v nedelu poobede sme spravili objednavku v hej (tovar ihned k dodaniu) a az dnes dosla sms, ze je to pripravene k vyzdvihnutiu v ba
ale aj tak to bolo v celku rychle na to, ze idu vianoce
jou presne tak to vzdy fungovalo kurierom ked v piatok cez den objednas v pondelok to masmarkus napísal: objednal si si to v piatok, to vacsinou znamena ze ti to poslu v pondelok
dnes je utorok a trci to v uplne inom meste a podla toho moze sa stat ze to ani zajtra nedojde
a ked si objednas napr. v pondelok cez den, tak na druhy den to mas najneskor v stredu
//edit: nevedel som do ktorej temy to dat
sundevil: a este ktomu maju napisane vo vlastnom sklade
- Prílohy
-
- hej.jpg (15.41 KiB) 451 zobrazení
-
Pukii
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ja som na tom rovnako 19. cize v nedelu som objednal TV + Grafiku v 2 roznych firmach Datart a epicom. A ani jeden balik mi nedosie !!! Jeden vraj trci v depe v BB uz od 6 RANA a nik ho odtial nevie asi k mojim dveram dostat ! A druhy trci dade v ziline uplne od veci.
A dostat som mal baliky uz dnes. Ani nevolali ani nic ze to dnes nestihnu uplna neochota hnus. Este zavolam na tu trapnu linku furt obsadene a ked zadam to cislo balika tak len pocitac povie ze mi to donesu dnes medzi 8:00 az 17:00 a ked som tam volal bolo uz 17:15... Ak to nedonesu do zajtra rusim celu objednavku kedze to pre mna nema zmysel.
A ako najvacsi debil ich doma vyckavam...
Si zo mna robia srandu ?
A dostat som mal baliky uz dnes. Ani nevolali ani nic ze to dnes nestihnu uplna neochota hnus. Este zavolam na tu trapnu linku furt obsadene a ked zadam to cislo balika tak len pocitac povie ze mi to donesu dnes medzi 8:00 az 17:00 a ked som tam volal bolo uz 17:15... Ak to nedonesu do zajtra rusim celu objednavku kedze to pre mna nema zmysel.
A ako najvacsi debil ich doma vyckavam...
Si zo mna robia srandu ?
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
DPD robí hovadiny. Ja som posielal jednému týpkovi repro cez DPD, balík mu mal prísť až domov k nohám a keď som pozeral net, sledovanie balíka, tak tam bolo napísané "neuspešné doručenie" pritom keď bol v depe DPD osobne, tak mu povedali, že kuriér ten balík ani nezobral, lebo tamaďial nemal cestu + mal už veľa balíkov. Plus ešte keď kupujúci osobne videl, ako tam s tými balíkmi hádžu lebo nestíhali, tak mal sto chutí im niečo povedať. Naštastie som reproduktory veľmi dobre zabalil a krabicu obtočil do siedmych vrstiev bublinkovej fólie.