Herna Myš
-
metrix0007
Expert
Herna Myš
Takze zdravim , idem si v najblizsich dnoch po nejaku hernu mys,cena tak do70-80 e predpokladam,hranie primarne Cska ,takze nic ma sposob razer naga -10tlacitok, do teraz som mal a este aj mam deathadeer od razeru,mam ju tusim od roku2012 takze uz vyse 3 a polroka, asi2 mesiace dozadu sa mi tlacitko na lavo ktore aom pouzival. Ako aktivovanie mikraku na Tsku tak sa dodrbkalo trocha:D ide stlacit ale je uplne rozhegane a hroza no,takze ho uz ani nepouzivam aby mi nejako nevypadlo, obcas mi to da dvojklik,,nieje to nic hrozne alr predsa treba novu,3a pol roka pri moj pouzovani je fakt uspech,
Teraz rozmyslam medzi novou deathadderkou chroma a zowie fk2 na razee mi vyhovuje ze sa dakt dobre drzi v ruke a je tvarovana, a zowie ze zade nieje vysvietena a posobi na mna dost kvalitne toez a nenasiel som nanu nejake negativne recenzie a na tuto novu deayhadder chroma su zmiesane reakcie,na drzanie si zowie uz teraz asi nebudem mat kde chytit teraz ,takze nwm tym ze je aj pre lavakov a pravakov tak mi to pride menej komfortne pri dlhsom hrani,
Keby sem pisali len ti ktoty maju tie mysi, a nie ti ktorym povedal kamos z dvora a podobne bludy a zakomplexovany proti znacke razer alebo zowie,fakt iba ti ltory vlastnia jednu z mysi
Teraz rozmyslam medzi novou deathadderkou chroma a zowie fk2 na razee mi vyhovuje ze sa dakt dobre drzi v ruke a je tvarovana, a zowie ze zade nieje vysvietena a posobi na mna dost kvalitne toez a nenasiel som nanu nejake negativne recenzie a na tuto novu deayhadder chroma su zmiesane reakcie,na drzanie si zowie uz teraz asi nebudem mat kde chytit teraz ,takze nwm tym ze je aj pre lavakov a pravakov tak mi to pride menej komfortne pri dlhsom hrani,
Keby sem pisali len ti ktoty maju tie mysi, a nie ti ktorym povedal kamos z dvora a podobne bludy a zakomplexovany proti znacke razer alebo zowie,fakt iba ti ltory vlastnia jednu z mysi
Re: Herna Myš
nechoď už do razeru, sám mám chromu a je problém s hlasným scrollovaním (som druhý majiteľ, prvý ju predával po prvej reklamačke)...kvalita je ako vždy nachuja
spomenul si zowie, k tomu pridaj ešte taký mionix a máš vystarané o najlepšie myšky na trhu
k tej poslednej vete...nemôžeš čakať, že každý tie myšky mal, a bohužiaľ niekedy človek pracuje s recenziami, názormi a skúsenosťami iných - nie je to nič neobvyklé
spomenul si zowie, k tomu pridaj ešte taký mionix a máš vystarané o najlepšie myšky na trhu
k tej poslednej vete...nemôžeš čakať, že každý tie myšky mal, a bohužiaľ niekedy človek pracuje s recenziami, názormi a skúsenosťami iných - nie je to nič neobvyklé
-
metrix0007
Expert
no kvoli zowie by som pravdepodobne musel dat prec moju 4mesacnu podlozku razer goliathus ktora nestala malo, a rozhodol som sa ze idem dnes objednat logitech, rozhodoval som sa medzi g502.402 a 303, 303som po chvili vylucil,kedze je pravdepodobne ze nesadne do ruky a je to fakt mala mys, a neobvykly tvar. potom 402 a 502, no a najradsej by som bral 402ku, kedze ma menej tlacitok, ktore aj nepotrebujem ale zase je vecsia od 502ky , a pritom je lahsia od 502ky co je trocha divne,a 502ka by mi urcite sadla do ruky, ale ta 402ka no nwm niekde pisu zetym ze ma take dlhe tlacitka tak netreba mat prilis dlhe ruky , a niekde ze je to jednaz vecsich mys pre kus vecsie ruky, ale má lepsi senzor ako 502ka zase ,ale zase 502ka sa da nakalibrovat ku podložke
:D takze je to vzdy nieco pre a nieco proti
najviac mi ide o to ze pride mi 402ka, a bude mi ta myš velka, mam normalne priemerné dlane ziadne mini ale ani ako drevorubac
ta zowie mava problem so svetlými lesklými podložkami
najviac mi ide o to ze pride mi 402ka, a bude mi ta myš velka, mam normalne priemerné dlane ziadne mini ale ani ako drevorubac
ta zowie mava problem so svetlými lesklými podložkami
skús to s G402, za 54€ niet o čom
https://www.alza.sk/logitech-g402-hyper ... 219135.htm
ak nebude vyhovovať, tak vráť ale verím, že bude
https://www.alza.sk/logitech-g402-hyper ... 219135.htm
ak nebude vyhovovať, tak vráť ale verím, že bude
Dnes sa mi dokafrala g300 a tiež rozmýšľam nad g402 alebo g502. Uvažujem aj nad nejakou bezdrôtovou hernou myšou. Je niečo také, ci radšej ostať pri kábli?
-
rocketter23
Medium Expert
Herna Myš
Logitech G700s napriklad. Akurat v gaming mode velmi casto trebalo mys nabijat. Taktiez ma tuhy a hruby kabel ktory moze vadit. Po case som ju pouzival iba na drote takze za mna - neoplati sa to.
Vymenil som ju za g502 a som spokojny. Bezdrotovu by som uz nekupil na hry.
Vymenil som ju za g502 a som spokojny. Bezdrotovu by som uz nekupil na hry.
-
filip.krajcar
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
DeatAdder, alebo Steelseries Rival 300 <3
ani Sensei [raw] nie je zla
ani Sensei [raw] nie je zla
počkal by som na spectrum, nech sa dizajn "zunifikuje" a bude to ucelenejší produkt (cena by mala ostať rovnaká)lukas9206 napísal:Dnes sa mi dokafrala g300 a tiež rozmýšľam nad g402 alebo g502. Uvažujem aj nad nejakou bezdrôtovou hernou myšou. Je niečo také, ci radšej ostať pri kábli?
Podľa toho čo som čítal tak by spectrum mala stať cez 90€. Myš už budem objednávať dnes, takže keď nikto nepríde s niečím lepším, tak objednám tu g502 proteus core.
tak je to na tebe...zowie, mionix naos 7000 a plno ďalších