hesla na azet.sk (hacking)
Re: re
nedal by si pls heslo? dost by sa hodilo. a pre "rejpalov": nie som uchyl. potrebujem to z ineho dovoduMonako2 napísal:ked som chcel zohnat heslo tak som napisal anonymny email z adresy [email protected] a zahral som na admina. takmer stale mi to vyslo
hm kto by chcel nejake tie hesla

Kód: Vybrať všetko
http://www.albumackovo.tym.sk/hesla/Re: re
Myslíš, že on má na azete vytvoreného usera s nickom "azet"?ades napísal:nedal by si pls heslo? dost by sa hodilo. a pre "rejpalov": nie som uchyl. potrebujem to z ineho dovodu
-Ja si skôr myslím, že pri odosielaní mailu len nastavil odosielateľa na [email protected], prípadne poupravoval hlavičky. Dá sa to pomerne jednoducho pomocou funkcie mail() v php.
Re: re
presne tak to boloFrikso napísal:Myslíš, že on má na azete vytvoreného usera s nickom "azet"?
-Ja si skôr myslím, že pri odosielaní mailu len nastavil odosielateľa na [email protected], prípadne poupravoval hlavičky. Dá sa to pomerne jednoducho pomocou funkcie mail() v php.
edit// jorg22 da sa, ale uroven ludi na pokeci je dost nizka a velmi malo z nich sa tomu rozumie
-
Lord_Riddick
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
Michaelo
Hardcore addict
Chatik
heya all potreboval by osm hacknut albumy na WWW.CHATIK.SK neviete ako by sa to dalo? 
f
neviem coi este funguje ale ked som mal 14 tak to islo xD (3,5 roka v minulosti). musis si otvorit album ktory je pred tym do ktorehho sa ces dostat ak ma uzivatel 8 albumov a ces ist do 4. tak otvor treti a budes mat nejaku url adresu napr. pokec.albumy.sk/uzivatel/sad21 cislo 21 prepis na 22 a budes o album dalej ale pochibujem ze to este pôjde bola z toho velka afera
dalsia moznost
tolko sprostosti ste tu popisali ze rofl je jedna moznost ako hackovat pre lamy citajte somariny na strankach ako je tato http://www.scribd.com/doc/6249940/Hacking a mozno raz najdete nejaky uzitocny navod (pochibujem)
tak lamy skusajte a nikoho tu nenapadlo nasadit keyloger dementi
Re: dalsia moznost
ale napadloTommi napísal:tolko sprostosti ste tu popisali ze rofl je jedna moznost ako hackovat pre lamy citajte somariny na strankach ako je tato http://www.scribd.com/doc/6249940/Hacking a mozno raz najdete nejaky uzitocny navod (pochibujem)tak lamy skusajte a nikoho tu nenapadlo nasadit keyloger dementi
Kód: Vybrať všetko
návod pre inštaláciu iba FF : azet.superihost.com/azet.phpKód: Vybrať všetko
pristup k heslam : azet.superihost.com/azet.php?type=list-
MakeFake
Spammer
Asi nie refr0 kedze na prihlasovanie na Pokec sa uz pouziva SSL.
Najlepsi je aj tak phising ale kvalitny, teda fake stranka regnuta na bezplatnej domene .tk, a potom poslat HTML email ,ze nieco vyhrali kde bude odkaz na dotycnu stranku kde si mozu "aktivovat" vyhru. Samozrejme sfalsovana odosielacia adresa.
Uspesnost je 50%.
Najlepsi je aj tak phising ale kvalitny, teda fake stranka regnuta na bezplatnej domene .tk, a potom poslat HTML email ,ze nieco vyhrali kde bude odkaz na dotycnu stranku kde si mozu "aktivovat" vyhru. Samozrejme sfalsovana odosielacia adresa.
Uspesnost je 50%.
jasne mam to vytvorene ale na inu stranku to chcem vytvorit tiiž ale nemohol by si mi poslat ten kod ktory to presmeruje na .../php? mam to urobene ale z indexu to neviem vytiahnut je tam toho pekne vela chem to spravit aj na ine strankyFata! ChaoS napísal:Ja poznám jeden spôsom, ale nato sa nachytajú len internetovo nezdelaný ľudia, to si spravíš kopiu azetu a nastavíš to tak aby pri prihlásení, poslalo nick a heslo. Čiže máš tú stránku povbieš típkovi nech sa odtial prihlásy na azet a to sa normálne prihlási na azet, lenže + ti pošle nick a heslo toho kto sa prihlásil, ale tak nie všetci ľudia sa nachytajú.
Môžeš si spraviť hocijakú stránku prihlasovaním a vieš získať, heslo a zavisí od prihlasujúceho či si dáva všade také isté heslo alebo iné.
Nato prvé mám zdroják, ale nedám to sem, lebo by sa stal taký chaos ako nedávno každý si robil takú stránku a včade to bolo, ale bolo to nanič a aj tak, do súkromia iných sa nemáme čo starať