hhhjjh

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Talian
Medium Star
Medium Star

hhhjjh

Príspevok od používateľa Talian »

hhhgh
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: My slušní to máme ťažšie .....

Príspevok od používateľa hughito »

Talian napísal:Tiež sa Vám zdá , že všetky (teda pardón skoro všetky) dievčatá letia skôr na tých horších chalanov . Na tých vulgárnych , nevychovaných atď . Stačí keď sedím v autobuse , a tam sa mi vždy dostane do očí olizujúci sa párik . Baba pekná , milá , no chalan niečo úplne iné .

Podľa Vás naozaj letia dievčatá skôr na takých , a tí presne opačný nemajú šancu .... ?
To väčšina báb od 10-17 rokov môže letieť na takých debilkov, väčšina sa spamätá a kravy zostanú kravami. A zbytok života si trieskajú hlavu o múr.
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

To co napisal hughito je 100% pravda :roll: ale neboj sa existuju aj vynimky rovno pre teba :wink:
manager666
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa manager666 »

Skor by som povedal, ze tí odvážni, zhovorčiví skor zaboduju... a takí vacsinou byvaju tí grazli :lol:
Denodakk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: My slušní to máme ťažšie .....

Príspevok od používateľa Denodakk »

Talian napísal:Tiež sa Vám zdá , že všetky (teda pardón skoro všetky) dievčatá letia skôr na tých horších chalanov . Na tých vulgárnych , nevychovaných atď . Stačí keď sedím v autobuse , a tam sa mi vždy dostane do očí olizujúci sa párik . Baba pekná , milá , no chalan niečo úplne iné .

Podľa Vás naozaj letia dievčatá skôr na takých , a tí presne opačný nemajú šancu .... ?
tak to kebyze vidis nasu skolu...
baby sa kur*ia len aby sa co najviac zapacili tym starsim :) takze ano nieco podobne
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ztotoznujem sa s nazorom o par cm vyssie ,na takychto letia dievcata v postpubertalnom veku ,vekom sa meni aj vkus a neskor sa im zacnes paci ty neboj :)
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Tým som samozrejme nechcel napísať , že som niaky kvietok , ale určite neupadám do úrovne tých menovaných . Týmto som nechcel založiť tému , prečo nemám babu , ale vlastne , prečo to tak je , a či to vidím len ja . Jo baby sa strašne kur.ia .
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

ja tiez suhlasim s tym ze je to tym vekom
ale vacsinou to byva tak ze dievca je sice pekne ale nasrate v hlave, a taky ty velky vajcakovia bud skoncia jak pijaci,fetaci a podobne alebo dostanu rozum.

ja som bol tiez taky hajzlik ale nejak som z toho vsetkeho vyrastol
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Je to logické, že ked si na babu dobrý, nemá pri tebe o čo bojovať a nemá čo stratiť, je to nuda... Toto je prirodzené myslenie väčšiny ľudí.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Normálna baba ktorá si chce nájsť normálneho partnera s ktorým si poprípade aj bude plánovať budúcnosť sa predsa nezapletie s vývrhelom , nie? ( sú aj také, ale tam sa stala chyba niekde pri rozmýšlaní)

To že sa baby ku*a je len ukážkou inteligencie, veď ono ich to časom bude mrzieť ak budú mať ( teda ak raz budú mať ) vlastné rodiny a budú im deťom ľudia hovoriť , aký " kvietok " bola ich mama....

Je to len typická ukážka toho, že sú nevyzretí.. v puberte sa väčšina mládeže správa popudovo, teda olizuje sa kde sa dá , lebo je to cool, a robí im to dobre... ale šak to je nadlho.. :roll:

Ale zasa neodsudzujme všetky dievčatá, lebo slušná výchova ešte nieje úplne na vymretie...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak tak ... Ako vravi kafiatko.
Ked sa baba o ktoru mam zaujem otoci za Playboyom co ma IQ v bode mrazu a nevie povedat ani suvislu vetu tak to je jasne.
Bud sa potrebuje nechat oplieskat o zem svojim zlym rozhodnutim, nevie aky je, alebo vyhladava take typy.

Tiez mam taku kamaratku z BA ... Spravila primacky na Medicinu UK na 783bodov z 800, Mali sme k sebe velmi blizko ale po Mesiaci stretavania sa zacala obsmietat s uplnym Degenerantom.
Po dalsom mesiaci zistila ze to bola chyba a teraz sedi zas sama.
Treba zas vziat do uvahy ze ma 18 a mozno este nevie ako ma taky vztah do buducnosti vyzerat.

Taketo baby si proste netreba vsimat. Vsetky moje byvale priatelky boli (Este aj su :smt047) inteligentne (Tym nechcem povedat ze terajsia nie je) ... Stacilo sa len rozhliadat spravnym smerom.
Baba ktora ma potrebu sa kurv**** a olizovat s kazdym druhym proste nestoji za to trapenie ...
A ak ano tak ju treba prevychovat ... Ukazat realne hodnoty. Ak ju to nebude zaujimat ... Jej problem.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Shark NX napísal:Tak tak ...
s uplnym Degenerantom..
heh , tento výraz ma pekne pobavil :wink:

Čo z toho vyplýva? Vrana k vrane sadá, rovný rovného si hladá :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

A ešte jedna vec, ja si ani neviem predstaviť, že by som takú babu mal. Poznám také typy, sú pekné, všetko ako má byť "naporádku", ale v hlave nasraté.
Pekných a zároveň inteligentných je pomenej a ja som rád, že takú mám ( už vyše roka a pol ). :)
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

vsetko co tu tvrdite je mozno pravda, ale skutocnost je niekte uplne inde... ta holka nieje s tym degesom preto, ze je deges, ale preto, lebo mal chochmes ju oslovit, zbalit a s velkou pravdepodobnostou jej spravit zaujmavy program (to nemusi nutne znamenat aj duchaplny).
Deges, v tom vasom zmysle slova je odviazany clovek, ktory ma okolo seba spolocnost, chodi na spolocenske akcie (diskoteky, bary...), cize je pre holky zaujmavy a preto maju pociatocny uspech. Obycajne sa casom druha strana uvedomi a rozidu sa.
Co sa tyka tych slusnych, samozrejme mozu robit presne to iste co ti "degesi", az na to, ze su v pohode aj v ostatnych strankach, ale uz to slovo "slusny" naznacuje, ze doticny nebude nocny vtak, cize jeho moznosti na zbalenie holky sa znizuju.
Ak chcete blizsiu analyzu, na poziadanie poskytnem :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kabul hold on, hold on ...
On nemal odvahu ju oslovit ... Vo vacsine pripadov ten Degenerant tu babu kompletne ignoruje. Maximalne sa pozre jej smerom.
On ju ocari akurat vzhladom alebo prudko vystrednym chovanim.

Tam ide skor o odvahu oslovit, prihovorit sa tej dame, niecim ju zaujat.

Niekto ocari damu Galantnym spravanim, Dospelym dojmom, znalostou bontonu, Vnutornou/Vrodenou inteligenciou, Sarmom.
Niekto svojim extravagantnym vyzorom a spravanim.
Niekto hrou na tvrdasa.
Je len na zene co si vyberie.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

ano, v pokrocilejsom stadiu ju ignoruje ale na zaciatku ju predsa ignorovat nemohol, inak by s nim nebola a ak ano tak potom pari do katerogia tych, s ktorymi nechceme mat nic docinenia, avsak ked je inak fanj holka v polocnosti degesa, je vysoko pravdepodobne, ze sa rozidu, akonahle sa deges zacne spravat degesky.... jej chyba je jednoducho v tom, ze ju pritahuje drsny sposob

len pre upresnenie, dufam ze sa tu bavime o ciste neutralnej zalezitosti a neriesi sa konkretna osoba
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Samozrejme ... Na nikoho nepoukazujem ...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

a dalsia vec je ze taky grazlik z autobusu vie byt castokat slusnejsi a galantnejsi, tam kde je to potrebne, ako nejaky uhladeny nudas...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tak samozrejme ... Ale zalezi ktory ... Grazlik z Autobusu moze byt slusny a normalny. Zaroven to moze byt totalne vymleta hlava.
A zas nas Slusnak moze byt Geek, Nerd alebo iny druh.
Tazky Introvert moze byt jak kolvek dobre vychovany baba si ho vsimne ovela neskor, ak vobec.
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

talian: kde si videl takuto situaciu? povedz normalne konkretne;) ja si myslim ze mozno len vizera ako grazel a moze byt vzdelany mudry chalan... prvy dojem moze klamat.. ale cel by som vedet kde si to videl:D:D:D teda ak neco konkretne v poslednej dobe
Napísať odpoveď