btwsilne pochybujem ze sa to tam odohorava lebo v googli som skusalsetko mozne a nic takze vizovice toasi nebudu.
Btw oco islo v tej adventure
Som si isty ze sa to odohravalo vo Vizoviciach .. teda Vizovice .. hladal som to aj ja v googli, ale tiez som nic nenasiel .. vobec neviem o co v tej hre isloRunes napísal:zlodej ??? http://www.bestoldgames.net/stare-hry/zlodej.php ale to nebolo vo vizovicich![]()
btwsilne pochybujem ze sa to tam odohorava lebo v googli som skusalsetko mozne a nic takze vizovice toasi nebudu.
Btw oco islo v tej adventure
si nerobis prdel? ceska ciernobiela hra v nakej dedine ci co to su tie Vizovice?*****HERO***** napísal:Som si isty ze sa to odohravalo vo Vizoviciach .. teda Vizovice .. hladal som to aj ja v googli, ale tiez som nic nenasiel .. vobec neviem o co v tej hre islolen viem, ze na konci v nejakom hrade bola nejaka carodejnica alebo take nieco a do 30 sekund som musel nieco urobit, inak som z toho hradu uz nemohol vyjst
btw teraz som zistil, ze si na to spomina aj moja mamana 100% to bolo cierno biele, bola to ceska hra a odohravala sa vo Vizoviciach .. to mi potrvdila .. ale ani ona si nespomina na nazov
Alfonz : Posel bohu to nieje