Hladam programatora PHP + MySQL + CSS + HTML
Hladam programatora PHP + MySQL + CSS + HTML
Potrebujem vytvorit web funkcnostou sa rovnajuci stealth.to (link protector) a zaobalit ho do nejakeho slusiveho designu.
Nic extra zlozite...
Za nakodenie ponukam odmenu 2000 sk.
Nic extra zlozite...
Za nakodenie ponukam odmenu 2000 sk.
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pred pár dňami jeden človek chcel presne to isté. Tak som sa na to pozrel, a prišiel som na to, že nič také sa urobiť nedá.
Keď pomocou stealth.to chránite link na rapidshare, tak sa po kliknutí aj tak presmeruje na rapidshare (a pôvodný link aj tak máte). Podobne to funguje na všetkých podobných stránkach, ktoré majú slúžiť na ochranu linkov.
Zatiaľ som nenašiel nič, čo by fungovalo.
Keď pomocou stealth.to chránite link na rapidshare, tak sa po kliknutí aj tak presmeruje na rapidshare (a pôvodný link aj tak máte). Podobne to funguje na všetkých podobných stránkach, ktoré majú slúžiť na ochranu linkov.
sak to mas jednoduche...ked pridas nejaky rapidshare,megaupload atd link tak mu da nejake id (najvacssie ake je v sql v tej tabulke) a zapise to do db jeden stlpec id druhy stlpec odkaz...a ked kliknes na to tak ta sikovne cez header presmeruje....
ak nepotrebujes dizajn - na to cas nemam...mozem ti to spravit je to robota na 10 min
ak nepotrebujes dizajn - na to cas nemam...mozem ti to spravit je to robota na 10 min
cisto teoreticky ak by si dokazal spravit nejaky super algoritmus na spracovavanie obrazu ktory by dokazal citat tie 4-miestne kody (captchu) tak by sa to dalo ...chrono napísal:Pred pár dňami jeden človek chcel presne to isté. Tak som sa na to pozrel, a prišiel som na to, že nič také sa urobiť nedá.
dostanes sa skriptom k fajlu .. stiahnes si ho k sebe a odstreamujes/odosles prijemcovi ....
cisto teoreticky