Hlučnosť disku
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hlučnosť disku
zosik 100 ja som menil u zákazníkov niekoľko 10tok kusov maxtorov za WDčka...to že sa Ti dosrali tri je blbé štastie, desiatky sú malá štatistika. Teraz neobhajujem Samsung, nikdy som ich nikde nekupoval, len čo ma sklamalo WD čo sa týka pomeru cena/výkon, tak skúšam Samsungy všade možne...toto bolo len na margo tých Maxtorov.
Ja mam dva maxtory z roku 2004 a som s nimy spokojny.
-
hojko
Site Admin
zosik 100: Cize to je tvoj jediny argument na to, ze Maxtor ma dobre disky, ze ich mas aj ty??? Takze aj tu plati klasicne: Co mam ja, to je najlepsie..., je tak??? Pritom testy rychlosti alebo celosvetove statistiky kazivosti su uplne nepodstatne.
-
uplink
VIP
bez komentára...zosik 100 napísal:Ja mam dva maxtory z roku 2004 a som s nimy spokojny.
Ja mam nieco v mojom asuse, neviem vsak vypatrat co. Pod widlickami bol tichy, ale linux mu nejak pridal na volume :©)
zosik100- ja mám samsung 320 Gb sata 2 a emám s ním problém..náhodou sú to velmi kvalitné,tiché,spolahlivé a rýchle disky,samozrejme že Wdcka su lepšie a môžem povedať možno aj spolahlivejšie ale to zas závisí od samotného kusu na aký natrafíš..nekvalitný môže byť aj HDD WD za 5000 korun takze je to aj vo veľkej miere o šťastí
-
uplink
VIP
Dám trochu ku téme. Predvčerom mi odišli dva Samsungy F3 naraz, nezvládli "novú" pokazenú dosku, alebo horizontálnu polohu, jedno z tých dvoch. Teraz mám najdrahšie 750ky RE3 od WD a rozdiel je nasledovný, teda okrem spoľahlivosti. WDčka rapkajú [sú počuteľné, narozdiel od chladničiek, ktoré v tichosti svorne odišli] a idú o 1/3 pomalšie v raid0
...ale tak, to bude daň za spoľahlivosť. Každopádne týmto faux paux u mňa éra Samsungov skončila. po kúpených cca 80tich kusoch "v mojom mene" idem ďalej na WD a budem sa modliť aby ma zákazníci a známi neukameňovali, keď sa im niečo s nimi nedaj Bože stane