Hlucny ventilator
Hlucny ventilator
Zdravim, vcera som kupil ventilator Akasa DFS122512L
Este vcera vecer som ho vyskusal, siel ako som si predstavoval. Ticho. Dnes som ho prisruboval do skrinky a ventilator zacal bruniet. Nie je to nejak velmi strasne, ale ked ma bezat celu noc, tak to bude vadit. Brunenie pokracuje aj po tom, ako som ho odmontoval. Fan nevybruje, ale ako keby mal nieco v lozisku. Mate nejaky napad ako to odstranit?
Este vcera vecer som ho vyskusal, siel ako som si predstavoval. Ticho. Dnes som ho prisruboval do skrinky a ventilator zacal bruniet. Nie je to nejak velmi strasne, ale ked ma bezat celu noc, tak to bude vadit. Brunenie pokracuje aj po tom, ako som ho odmontoval. Fan nevybruje, ale ako keby mal nieco v lozisku. Mate nejaky napad ako to odstranit?
Re: Hlucny ventilator
reklamuj
-
MichalkoOo
Zablokovaný
a nebudúce nekupuj najlacnejšie fany. Arctic F12 je 100x lepší
kazdopadne ti povedia ze za 3 e si to mohol ocakavat a ze by ti ho vymenili... pochybujem...
aky malo zmyselsi kupovat najlacnejsi fan ? stavim sa o 5 korun ze si ho ani nepotreboval
aky malo zmyselsi kupovat najlacnejsi fan ? stavim sa o 5 korun ze si ho ani nepotreboval
Neviem ake to je hlasne, ale ak prekracuje vyrobcom udavany noise level tak ti ho musia vymenit.
vysvetloval som michalkovy cez ss, nechce sa mi to opat, proste vedel som preco tento a nie nejaky "drahsi". Vyrobcom udane hodnoty urcite presahuje. Prehluci aj 2x30dB fany co mam v PC. zajtra( v pondelok) ide na reklamacku som zvedavy co mi povedia
//autoeditácia príspevku (14 Jan 2013, 18:45)
Dnesna reklamacia dopadla zvlastne. Prisiel som do Qcompu, hned mi technik zobral fan, pripojil ho do PC a fan zrazu siel ticho
. Povedali mi, ze ked sa opat nieco objavi, mam sa ozvat. Prisiel som domov, zapojil do PC, a tiez siel ticho. Ale, ked fan napojim na spinany zdroj (12V 5A) na 2 pin tak opat sa objavi hluk. Teraz uz vazne nechapem 
//autoeditácia príspevku (14 Jan 2013, 18:45)
Dnesna reklamacia dopadla zvlastne. Prisiel som do Qcompu, hned mi technik zobral fan, pripojil ho do PC a fan zrazu siel ticho
A aký je to zdroj, nemáš nejaké špecifikácie? Niektoré spínané zdroje majú spínaciu frekvenciu v pásme počutia a to sa teoreticky môže preniesť na napájané zariadenie a prejaviť určitým zvukovým efektom.
Zdroj je tento, http://www.sos.sk/?str=371&artnum=71504 ... ll-s-60-12
Mal by byt stabilny a este mam aj stabilizatory 7805 a 9.
Mal by byt stabilny a este mam aj stabilizatory 7805 a 9.
Tam toho veľa napísaného nieje. Ak máš možnosť skús ho otestovať na inom zdroji, podľa mňa to je práve ním.